İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1250 YTL lik kurs hakkımı devretmek istiyorum

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyi günler arkadaşlar.

Geçen sene İstanbul Bakırköy de bulunan Mikrosis Bilgisayar Eğitim Merkezi'ne( www.mikrosis.com) Web Tasarım ve Web Programlama olmak üzere 2 kurs için kayıt oldum. Web tasarım kursunu aldım ancak Web programlama kursunu bazı sebeplerden dolayı(evime uzak olması ve iş hayatının engel olması gibi sebepler) dondurdum.

Bu senede maalesef kursa gidemeyeceğim. Kurs hakkımı bu nedenden dolayı devretmek istiyorum.

Web programlama kursu için eğitim kurumuna 1250 YTL ödenmiştir(borç yoktur).

Kurs hakkımı 500 YTL indirimle 750 YTL ye devrediyorum.

Kursu web programlama değil de ingilizce, web tasarım vs.. gibi diğer kurslara kaydırabiliririz.

Kursta eğer yeterli eğitim almadığınızı ifade ederseniz İKİNCİ BİR ŞANS veriliyor.

Eğitim hakkını devralmak isteyen arkadaş olursa kendisiyle kursa gidip devri beraber gerçekleştireceğiz. 750 YTL kursun devrinin gerçekleşmesinden sonra alınacaktır.

İsteyen olursa gittigidiyor.com dan +75 ytl (site masrafı) eklemek kaydıyla taksitle ödeme alınır.

Ciddi olarak düşünen arkaşlar özel mesaj ile iletişime geçerlerse gerekli iletişim bilgileri kendilerine gönderilecektir.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
ee peki senin adına kayıt açıldıysa başkasına nasıl devrediceksin ki bu domain vs gibi birşey değil DEVRETME OLAYI OLUR MU ?

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oluyor. Devredenler mevcut. Ayrıca konuştum devredeceğimi biliyorlar. İsterseniz telefonlarını arayıp bilgi alabilirsiniz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.