İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

135$'lık e-gold satılık..

S

Sticks

Misafir
Bir saniye arkadaşım şimdi burada şüpheye düşülecek bir olay var. Sakın yanlış anlama ama insanların kandırılmasının önüne geçilmesi gerekiyor. Sen kandırıyorsun diye bir kanı olmasa da ortada yine de insan güvende olmak ister değil mi ? Hem kaça satıyorsun ?

1: Neden satıyorsun paraya çevirmek varken ?
2: Ne kkadar istiyorsun?
2 : Alan kişi ile notere gidip yada farklı şehirlerde isteniz yinede noterde tarafından detaylı bir şekilde açıklanmış olup imzalanmış bir güvence verebilecek misin ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1- paraya nasil cevirecegimi bilmiyorum, eger biliyorsan paraya da cevirebilirim benim icin problem degil.
2- ne kadar istiyorum diye birsey yok, fakat arsivden gordugum kadariyla buradaki kullanicilar %10-20 arasi komisyonla birbirlerine satiyorlar e-golddaki bakiyelerini.
3- notere gerek oldugunu zannetmiyorum boyle kucuk bir islem icin. devamli bu isi yapan kisilerden birileri herhalde teklifte bulunacaktir.
tekrar soyluyorum; nasil para cekecegimi anlatirsan hic dusunmeden o yola basvururum komisyon odemekten kurtulurum.

S

Sticks

Misafir
E-gold 'un paraya çevrildiğini bilen arkadaşlar vardır eminim. Burada benim asıl amacım almayı düşünen kişinin güvende olması. Bu senin güvenilmeyecek bir şahıs yada sahtekarsın anlamına gelmiyor. İnsanların sadece zarar etmemeleri yada kazıklanmalarını önlemek için alınan bir önlem olarak görülmelidir. Şu an araştıracağım ve nasıl paraya çevrileceği hakkında mutlaka bir yöntem bulacağım. E-gold'un e-gold.com hesabında mı ?

Ayrıca neden noter işlemine karşı geldiğini anlamış değilim ve tamamen şüpheye düşmemek de elde değil . Tekrar belirtiyorum üstüne alınma ama her semtte bir noter bulunmakta ve bu işlem için 2-3 milyon kadar bir masraf olur bunu da alıcı karşılasın artık. Vakit kaybında olmayacaktır en fazla 5 dakikada yazılır ve noter onaylar. Neden böyle bir anlaşmaya varmak istemiyorsun ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam ettin yani.

ozel mesaj da gonderdim oradan devam etseydik reklam olduk herkese. notere en son 5 sene once gittin herhalde en az 24 milyon masraf cikiyor adimini atsan. Kaldi ki 135 dolar icin de notere gitmekle ugrasamam yani.. hadi adam ya da ben sahtekarlik yaptim noterde onaylattigim kagitla dava mi acicam adama. e-gold daki hesabimda duruyor iste nasil cekebilecegimi birileri anlatirsa sevinirim.

S

Sticks

Misafir
ploop al işte yazdım burada sana paraya nasıl çevireceğini ReferXChange de yardımcı olacaktır zaten. Kusura bakma ama sana paraya çevrilebilir olmasına rağmen hesabındaki parayı 10% - 20% kayıpla satmaya kalkan birisi karşısında herkes güvence isteyecektir. Beni ilgilendiren "Afiş olman" yada "Olmaman" değil insanların "Kazıklanıyor mu" "Kazıklanmıyor mu" olmaları.

Ben şahsen cebimde $135 'im varken bunu sokaktan geçen birine gel kardeş ben sana $135 'i 20% komisyon ile gel $108 'e vereyim demem.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
The Out Exchange service is available to Canada, USA & Mexico.
Zaten zaman alacak bu is yani gerek yok. kaziklanma olayini da istersen egold'u alan kisi ve ben arasinda halledelim istersen cok abartildi olay bana gore. Herhalde herkes tanimadigi kisiyle alisveris yapmanin riskli oldugunu bilecek yastadir. Zaten paraya cevirirken de masraf alacak adamlar yani onlar niye hayra yapsinlar.

S

Sticks

Misafir
Ben ÖM de yazdığım gibi tam bi bilgim yok sadece daha önce araştırma yaptım ama şu anda elimde kesin bilgi yok . Baktıktan sonra bende ABD ve kanadaya filan transfer yaptıını gördüm sadece ama onun dışnda yerler de var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.