son yorumlara bakmadım ustacım gerilmeye gerek yok ve bana yorum düşmez ama alış veriş yapıcağın kişinin kimlik bilgilerini hesap numarasını ve adresini alıcaksın bu şekilde sorun yaşamazsın hayırlı akşamlar.
kişi dün gece yanlıs hesaba gönderdiğini bildirdi ve sabah yollayacağı sözünü vermesine rağmen akşam oldu hala ücret yatmadıbu gecede yatmazsa artık yönetimin ellerine bırakıyorum, böyleleri yüzünden ticaret yapamıyoruz.
Kusura bakmada burada 2-3$'dan bahsetmiyoruzSen nasıl adamdan tel no adres vs. almadan sayfayı dırek verırsın. Seninle bugun pm'den tartısmamıza ragmen yinede cok uzuldum. Parayı gören düdüğü çalar Felsefesiyle hareket edersen hiçbirşey olmaz parana. Ama senin yaptıgın yöntem kusura bakmada
Enayilik yani. Adamdan hiçbirşey almadan sayfayı veriyorsun. Oda allahından bulsun. Ama burada gerçekten en çok suc sende. Eğer bu ticaret işini yapıyorsan kendine has prensiplerin olması lazım . Yoksa devamlı keklenirsin. Kusura bakma tekrardan laflarım için
![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.