Her cebe uygun fiyatlar var.
Kaç karat istiyorsunuz onu belirtin?
NeFuSa pm ile yaptığın şaka hiç hoş değildi
evet arkadaşlar başka fikri olan varmı hediye olarak :?
Her cebe uygun fiyatlar var.
Kaç karat istiyorsunuz onu belirtin?
benim sevgilim yok
ama olsaydı güzel fikirlerim olurdu.
mesela bir tişört bastırırdım "seni seviyorum aşkım" diye,üstüme montu geçirirdim hiç göstermezdim içimi,sıcak bir yere oturunca da şak diye açardım.
başka ne olabilir,
bir çıkartma yaptırırdım ufak birşey, "seni seviyorum" yazdırırdım saatine çaktırmadan yapıştırıp "aşkım saat kaç oldu ya?" derdim
bunların arkasından sıcacık bir öpücük 10 numara olur devamı için garanti eft hesabım var,sevgililer gününde cebinizi yakmayın,yaktırmayın
benim sevgilim yok
ama olsaydı güzel fikirlerim olurdu.
mesela bir tişört bastırırdım "seni seviyorum aşkım" diye,üstüme montu geçirirdim hiç göstermezdim içimi,sıcak bir yere oturunca da şak diye açardım.
başka ne olabilir,
bir çıkartma yaptırırdım ufak birşey, "seni seviyorum" yazdırırdım saatine çaktırmadan yapıştırıp "aşkım saat kaç oldu ya?" derdim
bunların arkasından sıcacık bir öpücük 10 numara olur devamı için garanti eft hesabım var,sevgililer gününde cebinizi yakmayın,yaktırmayın
nefusa, imitasyonu bulunur mu )
başka ne olabilir,
hadi arkadaşlar sevgilim yok diyip kaçmak kolay.. bari fikir verin