ah canım üzülme gamendcim ben sana böcek veririm sen de bana çiçek verirsin tamam işte : D
bir de papaz şöyleymiş yazan arkadaşa da gidip o konuyu iyice bir okumasını tavsiye ederim. papazın sağıklığı değil orada anlatılmak istenen. birbirine kavuşamayan sevgilileri kavuşturan önemli birinin hikayesi anlatılır ve kutlanır.
ben her zaman söylerim. hediyenin pahalısı ucuzu değil gerekli olanı makbuldur. önemli olan ince düşünmektir. mesela siyah tokaya ihtiyacı vardır kızın ve bir türlü denk gelip alamamıştır siz de bunu duymuşsunuzdur 1 liraya alabileceğiniz bir şey ama ihtiyacı olan ve istediği birşey olduğu için ona en büyük hediye olur o.
niye erkekler alıyormuş biraz da kızlar.. falan diye yazan biri daha vardı. o düşünce için de fikrimi belirteyim. centilmen bir erkek olmak istemeyenler kafalarına göre takılıp isyankarlık yapabilirler. ama kadınların coğunluğu en azından doğru düzgün güzel ve elle tutulur bir ilişki yaşamak taraftarı olan ve belirli bir olgunlukta olanlar centilmen erkekleri tercih eder.