İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

15 tl ye ingilizce gelirli hitli site sahibi olun

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
lütfen önce tüm yazılanları okuyunuz.

10 tl ye butur.net.tr den ya da değişik yerlerden 1 adet com domain alıyorsunuz. wordpress kurup gerekli eklentileri ediniyorsunuz.

olması şart eklentiler

all in seo
sitemap
wp auto tagger
rss footer

daha sonra bana 15 tl ödeme yapıyorsunuz. bir adet yazar hesabı açıp siteyi bana bildiriyorunuz.AÇTIĞINIZ KATAGORİLERE GÖRE ben 2 bin içerik ekliyorum zamanlayarak sitenize atıyorum.

eğerki domaininiz eski olursa çok fazla verim alacağınızı garanti ediyorum.

HEDEF BİR HAFTADAN İTİBAREN HİT GELMEYE BAŞLAYACAK BİR AYİÇİNDE MİNİMUM 300 MAXSİMUM GELEBİLDİĞİ KADAR HİT GELECEĞİNİ İDDAA EDİYORUZ ANCAK SPESİFİK KONULARDA ÖRNEK SİGORTACILIK PEK HİT OLMAZ.

itraderimde referanslar mevcut.ancak ingilizce değil türkçe siteler için mevcuttur.ingilizce ilk defa yapacağım.

kendine neden yapmıyorsun falan demeyin.yeterince site yapıyorum ve satıyorum.hala satılık sitelerim var.

İÇERİKLERİ BOTLA BLOGSPOT.COM SİTELERDEN ÇEKİYORUM. SİTENİZ KOPYA BİLE OLSA wpnin gücü eklentiler ve seo ayarlarıyla beleş bir sistem olan blogspotun da dezavantajlarından yararlanarak onu geçiyoruz

SORULARINIZ VARSA ÇEKİNMEDEN SORUN

iletişim : popup [ at] hotmail.com.tr

ekleme:

http://www.r10.net/google-optimizasy...or-8206-a.html BURDA BİR ARKADAŞ KONU AÇMIŞ.BU TESPİTİ BEN 2007 DE YAPTIM VE BLOGGER KULLANMAYI BIRAKTIM. İŞDE BU YÜZDEN BU POST İŞİMİZ BAŞARILI OLUYOR.KOPYA İÇERİK İŞ YAPMAZ DİYENLERE DUYURULUR.LİNKİ İNCELEYİN.

Alıntı:
osman185 Nickli Üyeden Alıntı
İngilizce sağlık sitem için çalışabilirz. Site çok eski sayılmaz ama info'su mevcut.

Elinizde ne kadar ingilizce sağlık içeriği bulunuyor ? İçeriklerin kalitesi ne ölçüde, içerisinde resim var mı ya da içeriklerde karakter hataları vs. var mı ?

içerikleri blogspot.com sitelerden alıyoruz. dolayısıyla binlrce blog var ingilizce.

site:blogspot.com health şeklinde aratınca beğendiğiniz blogları resmi etiket ve içeriğiyle alıyoruz sitenize ZAMANLAYARAK ekliyoruz.

google arama dilini ing yapın

Alıntı:
dmrts Nickli Üyeden Alıntı
mevcut ing sağlık sitesine post kasıyormusunuz? evetse çalışalım

evet yukardaki yöntemle ingilizce blogları bulup beğendiklerinizi sitenize ekliyoruz kopmle

EKLEME: DEĞİŞİK DİLLER MEVCUTTUR. İSPANYOLCA HİNTÇE PORTEKİZCE ALMANCA FRANSIZCA VS VS

2bin içerik 15 tl ispanyolca .

( GOOGLE ARAMA DİLİNİ İSPANYOLCA YAPIN site:blogspot.com ispanyolcakelime ŞEKLİNDE ARATIN ÇIKAN GÜZEL ETİKETİ BOL İÇERİĞİ HARİKA BLOGLARDAN BEĞENDİKLERİNİZİ WORDPRESS SİTENİZE günlük 10 post yayınalnacak şekilde zamanlayarak atıyoruz.

2bin postla ortalama bir iki ay içinde 300 hit oluyor en az.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Peki 2000 icerik eklemeyi yaptiktan sonrasi ne olacak?
Kategori olusturulmasinda yardimci olacakmisiniz?
Bu siteden geliri Adsense reklamlarindanmi yoksa baska bir reklam sirketindenmi kazanacagiz?

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Merhaba girilen içeriğin türü nedir ?

Genel blog tadındamı + Konu içerisindeki resimleri server e çekebilirmisin ?

Ve Aynı title'lerin olduğu 2000 bin içerikli siteler google nin gözünde zamanlı olarak , yani her gün düzenli içerik giriliyor olarak görülsede copy paste nin pek bir hit sağlayacağını düşünmüyorum.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Peki 2000 icerik eklemeyi yaptiktan sonrasi ne olacak?
Kategori olusturulmasinda yardimci olacakmisiniz?
Bu siteden geliri Adsense reklamlarindanmi yoksa baska bir reklam sirketindenmi kazanacagiz?

ben 2000 içeriği en geç 7 günde ekleyeceğim.baştan sizin yayınlanmasını istediğiniz şekilde günlük otomatik olarak yayınlanacak. misal günlük 15 adet eşit aralıklarla yayınlanacak.

içerikler sizin dediğiniz katagorilere atılacak zaten. sitene kaç katagori açılacağı sizin bileceğiniz işdir.

gelir ise adsense odaklı olacak ancak yabancı içerikle her şekilde kazanılır

soru varsa çekinmeden sorun

Ekleme:
Merhaba girilen içeriğin türü nedir ?

Genel blog tadındamı + Konu içerisindeki resimleri server e çekebilirmisin ?

Ve Aynı title'lerin olduğu 2000 bin içerikli siteler google nin gözünde zamanlı olarak , yani her gün düzenli içerik giriliyor olarak görülsede copy paste nin pek bir hit sağlayacağını düşünmüyorum.

ilk mesajda yanıtı var iyi okuyun lütfen. copy past olmayacak bir nedenden dolayı link verilerek açıklanmıştır ilk mesajda.

resimleri servere çekmez

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.