Merhaba
C# ve .Net web geliştirme dilleri kullanılarak SUB Kategori sistemli (Alt Kategori sistemli Sahibinden com kategori sistemi gibi ) içerik yönetim
sistemi yaptırılacaktır.
Teklif bütçesi 1500-2000 TL ' dir.
Database olarak sql database kullanacak
Proje açık kaynak koduyla tarafımıza teslim edilecek.
.Net ortamında yönetim panelli içerik yönetim (CMS) sistemi olacaktır . ziyaretçiler ürünlere içeriğe yorum yapabilecekler, ayrıca mod rewrite / re-write url gibi seo uyumlu özelliklere uygun olarak kodlanmalıdır.
Sistemde güvenlik açığı ve SQL injection gibi açıkları konusunda gerekli önlemler alınmalıdır tarafımızcada site güvenliği kontrol edilecektir,
Bu konularda bilgili kişilerin temasa geçmesini tercih ederiz.
İçerik tarafımızca doldurulacaktır. Grup çalışması ve freelance çalışanlar kabul edilir.
Teklif 10 Şubat 2013 tarihine kadar geçerlidir.
MicroDestek LTD.ŞTI.
TEL : 0232 - 465 14 99
info@microdestek.com
C# ve .Net web geliştirme dilleri kullanılarak SUB Kategori sistemli (Alt Kategori sistemli Sahibinden com kategori sistemi gibi ) içerik yönetim
sistemi yaptırılacaktır.
Teklif bütçesi 1500-2000 TL ' dir.
Database olarak sql database kullanacak
Proje açık kaynak koduyla tarafımıza teslim edilecek.
.Net ortamında yönetim panelli içerik yönetim (CMS) sistemi olacaktır . ziyaretçiler ürünlere içeriğe yorum yapabilecekler, ayrıca mod rewrite / re-write url gibi seo uyumlu özelliklere uygun olarak kodlanmalıdır.
Sistemde güvenlik açığı ve SQL injection gibi açıkları konusunda gerekli önlemler alınmalıdır tarafımızcada site güvenliği kontrol edilecektir,
Bu konularda bilgili kişilerin temasa geçmesini tercih ederiz.
İçerik tarafımızca doldurulacaktır. Grup çalışması ve freelance çalışanlar kabul edilir.
Teklif 10 Şubat 2013 tarihine kadar geçerlidir.
MicroDestek LTD.ŞTI.
TEL : 0232 - 465 14 99
info@microdestek.com