İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

17 Yaşında Borsadan 72 Milyon Dolar Kazanan Mohammed Islam!

adnan_ta

0
Yasakli Uye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
229
Reaction score
0
Konum
Bolu
Dün gündeme bomba gibi düşen 17 yaşındaki Mohammed Mo İslam, ders aralarında alıp sattığı hisse senetlerinden tam 72 milyon dolar kazandı. Türk lirası olarak karşılığı ise yaklaşık 170 milyon lira! Dünya gündemine düşen 17 yaşındaki lise öğrencisi, New York Magazine isimli dergide çocuk başarı öyküleri arasında yerini de almış oldu.

Mohammed İslam, Wall Streetin Genç Kurtu lakabını aldı ve yaptığı başarılı borsa işlemleri ona genç yaşında bir servet kazandırdı. Şimdiye kadar kazandığı paralarla Manhattanda bir daire kiralamış ve bir BMW sahibi. Henüz ehliyeti olmadığı için arabasını kullanamıyor ve ailesi izin vermediği için kiraladığı dairede yaşamıyor. Ama cömertliğiyle arkadaşlarına lüks restoranlarda yemek ısmarlıyor. Babası artık çalışmıyor ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ders aralarında sürekli hisselerle ilgilenen Mohammed, geleceğe yönelik büyük planlar yapıyor. Büyük bir hedge fon yöneticisi olmayı planlayan ve havyar yemek gibi lüks planları olan Mohammed, kazancını 1 milyar dolara yükseltmeyi planlıyor. Mohammed İslam elde ettiği bu başarı ile Business Insider The 20 Under 20′ sıralamasına girdi ve 20 yaşından küçük genç traderler arasına adını yazdırdı.

Liderler Yatırım Kulübünün bir üyesi olan Mohammed, genç girişimciler arasında yer almasını sağlayan başarısını dile getiyor. Bir yatırımcı olmanın hep hayali olduğundan ve bu işe tam 9 yaşında başladığından bahsediyor. New Yorkta bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik okulu olarak bilinen Stuyvesant Lisesinde okuyor. Ünlü bir lise ve yetenekli öğrenciler için ücretsiz olarak hızlandırılmış öğrenme programları sunuyor. Gelelim Wall Streetin yeni genç kurdunun nasıl başarılı olduğuna
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst