İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1994-1995

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sene 1995, bahar ayları
Ankara'da Ziraat Fakültesi Hazırlık (Tömer) okuyorum, hazırlıktan sonra okulu bıraktım, o ayrı. Üniversite yaşamı olarak en güzel yılımdı 1994-1995 yılı.
İnternetten bihaberim (ne güzel günlerdi), asosyalleştirdi internet.
Ve o yıllara özgü hoş parçalar, yabancı parçalar.

All 4 One - I Swear mesela...
The Cranberries - Zombie

Sonra Mis-sütlerde power-fm çıkartmalarını kesip topluyorduk Aksaraylı bir arkadaşla, adı İsmail'di, acaba ne alemde şimdi.

Capital Radio'nun ilk yılları ve benim yabancı müziği sevmemde epeyce katkısı olmuştur.

Michael Jackson, popüler... Britney, J.Lo gibi günümüz çıtırları hala bebe sayılır, hatta Celine Dion da o dönemlerde meşhur olmaya başlamış...

Özledim o sorumluluğu az günlerimi...

leMAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
All that she want - Ace Of Base *****

Because The Night - Co.Ro feat Taleesa *****

ne günlerdi hatırlıyorum , ismail de its my life tı herhalde:D

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eskiler unutlmaz bizde ne kadar daha genc olsakta nerden baksan 95lerde 10 yaşlarında genede 15 yaslarında gencligimizi yasadık simdiki cocuklar asalak gibi internetten cıkmıyor yigenim var 5 6 yaslarında adam internette oyun oynuyor bu yüzden cocuklarda cocuklugunu yasayamıyor birşey öğrenemiyorlar..

Bu arada bilgi aksaraylı arkadaş il olan dan mı..

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eskiler unutlmaz bizde ne kadar daha genc olsakta nerden baksan 95lerde 10 yaşlarında genede 15 yaslarında gencligimizi yasadık simdiki cocuklar asalak gibi internetten cıkmıyor yigenim var 5 6 yaslarında adam internette oyun oynuyor bu yüzden cocuklarda cocuklugunu yasayamıyor birşey öğrenemiyorlar..

senden 10 yaş büyük insanların senin çocukluğun için 10 sene önce söylediği şeyleri söylüyorsun:) yiğeninde 15 sene sonra senin söylediğini söyleyecek..

Biz büyüdük ve kirlendi dünya...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171

Evet, il olan Aksaray...
Facebook'a üye değilim, aramadım ordan hiç...
Merkez'den böcek mi, göcek mi öyle bir mahallesinden idi...

Zaman çok çabuk geçiyor, değişiyor her şey...

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, il olan Aksaray...
Facebook'a üye değilim, aramadım ordan hiç...
Merkez'den böcek mi, göcek mi öyle bir mahallesinden idi...

Zaman çok çabuk geçiyor, değişiyor her şey...

bende aksaraylıyım.. il olanda (neden bunu böyle yazıyorum malesef daha gençlerimiz çoğu türkiyede ilçeleri geçtik illerimizi bilmiyor..)

Merkez böcek , göcek değil. :) Bölcek mahallesi..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.