Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

1günde 35$ ve banned :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
Yav hile yapıyorsunuz , bunuda gelip yazıyorsunuz nediyim :D.Hiç hilesiz kendinizi geliştirmeyi düşündünüz mü ?

blogcaner

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
o bloğuda garanti blogger dan açmışındır.Eğer öyleyse senin gibiler yüzünden milyonlarca kişinin bloğuda engelleniyor bunu hiç düşündünmü.Bende normal yolla günde 35$ kazandın sanmıştım hileyle ninemde kazanır

RyShTu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
32
o bloğuda garanti blogger dan açmışındır.Eğer öyleyse senin gibiler yüzünden milyonlarca kişinin bloğuda engelleniyor bunu hiç düşündünmü.Bende normal yolla günde 35$ kazandın sanmıştım hileyle ninemde kazanır

evet bloggerden açtım. ama ben bu konuyu açtığımda blogların kapatılma durumu yoktu. gelip de burda millete ' Ben blog açtım 35 $ kazandım. siz gidin normal yollarla kazanın siz enayisiniz' gibi sözler sarfetmedim. amacım sadece bu konu hakkında kafalarında soru işareti olan arkadaşlarımıza önfikir olmak.
Teşekkürler

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
RyShTu blogger'e Türkiye'den erişim insanların blog açıp ligtv yayınladıkları için kapandı.

Bu konu hakkında kafalarında soru işareti olan arkadaşlara her zaman önerim bu tarz etik olmayan yöntemler kullanmamalarıdır.

RyShTu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
32
Elif biliyorum ligtv yüzünden kapandığını
ben blogcaner arkadaşıma yanıt verdim.

ozanTi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...