İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1k Gösterime 0.45 $ Kazanın

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

1K gösterime 0.45 $ veriyor 2 $ olunca ödeme isteyebiliyorsunuz.
Yabancı hitiniz varsa iyi bir kaynak diyebilirim.

United States, Canada, Australia, United Kingdom, Austria, Germany, Sweden, Portugal, Spain, France, Belgium, Denmark, Finland, Greece, Iceland, Netherlands, New Zealand, Norway, Switzerland and Italy.​

hitlerine ödeme yapıyor.
Türkiye hitine yok denecek kadar az veriyor.
Bildiğiniz üzere bu siteler virüs yayabiliyor fakat bu site ile ilgili bu zamana kadar hiçbir şikayet duymadım.
Genede benim yaptığım gibi bu sistemi çakma sitelerinizde kullananın. ( Oto hit programlarını kabul ediyor fakat tam saymayı garanti etmiyor. ) Kazancınızı arttırmak için ; ( Oto hit siteleri kullanın, ptc sitelerine reklam verin vb. )
Ayrıca referanslarınızdan da %10 kazanabiliyorsunuz.
Not : Kodu sitenize ekleyince sitenin ortasında bir reklam çıkarıyor. Bunuda belirteyim.
Benim yan sanayi siteme bakabilirsiniz. ptp sitelerini deniyorum bu sitemde.

Üyelik için Refli
refsiz

Refimden üye olursanız çok sevinirim.

Kaynak ; http://www.blogkaan.com/2009/11/web-sitenizden-blogunuzdan-para-kazann.html

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
değil bir iletişim telefonu, bir email adresi bile yok yahu sitede... ingilizceleri de tarzanca mübarek

2dark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben aldım. ödemeleri yapıyor ama ücret tutarı olarak 0.39$ lık kesintisi var.

14w98na.png

snnkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
o zaman spam taglar ile bunu kassak iyi bir gelir elde edebiliriz oyle mi?

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bu tip siteler eksik sayıyor. Çok güvenilir olmadıkça girilmesini önermem ben. Siz daha fazla gösterim yapıyorsunuz ama bunlar nasıl beceriyorsa eksik yansıtıyorlar. Her ay çok düşük bir gelir getirir, sigara parası anca çıkar.

Siteniz büyükse zaten buna ihtiyacınız yok, günlük 100.000 gösterimi olan bir yeriniz varsa buradan 45 dolar gelmesi gerekir. Eğer böyle bir siteniz varsa deneyin, o paranın 5'te birini bile vereceklerinden şüpheliyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.