İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 AYLIK NOKİA C7-00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ata350

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Aralık 2010
Mesajlar
1,964
Reaction score
35
Konum
Memleketin orta yerleri
2 Aylık , 0 Gibi Nokia C7-00

Telefonu ihtiyaçtan satıyorum.İlk önce özelliklerini göstereyim.http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c7-00/teknikozellikleri adresine girerek nokia nın orjinal sitesinden teknik özelliklerine göz atabilirsiniz.Şuanda telefonun TEKNOSA ' daki fiyatı 1049 lira olup , piyasadaki en düşük fiyatı güvenli alışveriş mağazaları arasından hepsiburadada 919 liradır.Telefon zaten 2 aylık 24-2 = 22 ay garantisi vardır.Tüm garanti belgeleri , faturası , şarj aletinden tut tüm kutusuyla teslim ediyorum.Telefonda herhangi çizik bulana telefonu ücretsiz teslim ediyorum.Ekranda çizik bulunması imkansızdır , c7-00 ın böyle bir özelliği vardır.Ayrıca telefon kutudan çıktığından beri kılıfla kullanılıyor.Ayrıca size 2 aydır kullandığım kılıfıda veriyorum ( Nokia bayiisinden alınmıştır , özel c7-00 kılıfıdır.).Telefon baştan sona belirttiğim gibi 0 gibidir.0 dan tek farkı kutu açma zevkinizin olmamasıdır.Onu yapmanız için kutuya bir bant atarız biz :p

Şimdi isterseniz size telefonun resimlerini sunayım.İlk önce size telefonun önden resmini ve kullandığım kılıfı göstereyim.Ben bu fotoğrafı 6300 ile çektim.

G%f6r%fcnt%fc000.jpg



Birde size tanıtım videosu çektik.Onuda koyacağım.Gelelim bilgilere.

http://www.youtube.com/watch?v=UQcaqulnsXs

Fiyat olarak 700 lira düşünüyorum.Mantıklı takas teklifi ve pazarlık olur ;) Teslim olarak ankara içi elden ele teslim tercih ediyorum ancak diğerlerinede insanlar konuşa konuşa anlaşır diyip bu kısmı geçiyorum.İletişim adresi olarak [email protected] a mail atabilirsiniz veya online olarak konuşmak için [email protected] adresini msn üzerinden ekleyebilirsiniz.Bu adreste görüşmeler bazen kesilebiliyor veya sizi ekleyemiyorum çünkü msn ekleme limitim doldu.Başkası beni silmediği sürece sizi malesef ekleyemiyorum.Bu nedenle [email protected] adresinden detaylı olarak konuşabiliriz.Anlatım videosunu izleyemeyenler ÖM atabilir.





 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
c7 mükemmel bi telefon, beni hiç yarı yolda bırakmadı, yazılım güncellemesini takip ederseniz telefonun daha stabil çalışmasını sağlayabilirsiniz. ekranı gerçekten çizilmiyor. amoled (safir) camdan oluşan ekranını bıçakla çimeye çalıştım, sanki bıçağı sürtmüyormuşsunuz gibi hissettiriyor. süper bi telefon ben ilk çıktığında 1.3 bayıldım ama fiyatını ata350 fiyatı baya bi aşağıya çekmiş, şuan için normal piyasasından hemen hemen 200 tl ucuz.
 

ata350

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Aralık 2010
Mesajlar
1,964
Reaction score
35
Konum
Memleketin orta yerleri
nokia akıllı telefonlarda pert. samsung alır.

Öncelikle utandım.Hala forumda bu tür mesajlar atılmaması gerekiyor.En azından biraz ticarete saygınız olsun.Nokia telefon kullanmadıysanız en azından c7-00 kullanmadıysanız böyle yorum atmaya hakkınız yok.Ki ben düşünüyorum ki kullanmadınız.Yorumunuzu siler misiniz ?

Ekleme: VİDEO EKLENDİ.
 

buark9

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2011
Mesajlar
1,101
Reaction score
8
nokia c5-03 kullandım çokta memnunum yani nokia dünya markası karalamaya gerek yok :)
 

VirtuE

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2008
Mesajlar
100
Reaction score
0
Konum
Trabzon
GC marka orjinal saat ile takas düşünür müsünüz. saatin sıfır fiyatı 1100 lira.
 

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Temmuz 2011
Mesajlar
2,401
Reaction score
21
Konum
Türkiye
hayırlı satışlar cok güzel telefon almak isteyen burdan alsın fiyat cok uygun, ihtiyacım olsa alırdım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst