İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 Aylık Siteye Kaç Kişi Girmesi Lazım ?

ahmet_16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bir sitem var 2 aylık günde 400 kişi giriyor hiçbir reklam falanda vermedim sitem wordpress - sadece all in seo pack eklentisi var başka birşey yapmadım sizce iyimi günde 400 kişi ? yoksa başarısızlığın kanıtı mı ? mesela 1 yıllık güncel siteye günde kaç kişi girmesi lazım

Not: Google Analystic sayacına göre 400 tabiki

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Sitenin alanına göre değişir çok ucu açık bir soru üstadım. Önemli olan istikrarlı yükselmek. Şuan ki hit rakamları normal, ben blogger siteyle düzenli olarak 1k hiti yakaladığım sitemde olmuştu ilk ayında. Şuan wp sisteme geçtim, 2 yıl boyunca 3-4k hitlerde gezdi şuan 300-400 de. Belli olmuyor, sürekli yükselcek diye bir kaidesi yok her projenin. Şuan başlarda hiç ummadığım, 1-2 yıldır atıl durumda bıraktığım sitelerimden asıl kazancımı sağlıyorum. Özgün ve hit içerik sağlarsanız tutulursunuz. Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.