İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 DK da bir Gidiyor

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaslar 2 dk da bir internettim kesiliyor bastan kurdum yeniden gidiyo sizde de aynı sorun varmı acaba?

Türktelekomun yenileme calısmaları olabilme ihtimali var mı ondan kesilebilme gibi?

Bu arada Bütün iyinet ailesinin Kandili Kutlu Olsun...

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Virus taraması yapmayı denedin mi? dialer falan olmasın sende bende izmitteyim böyle bir problem yok..

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ankara'da sorun yok. İstersen telefon et , bilgisayarını tarattıktan sonra tabiki. Gerçi telefondada pek bilmiş oluyorlar ama : )

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Telefonda onları arayarak zaman kaydetmektense kesilsin daha iyi :D adamlar bişe yapmıyoki hersey normal diyip geciyolar ben bi virüs taraması yaptırim

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benimde dün çok kesiliyodu, bugün sorun yok. Bende Kocaeli'deyim, fiberlerimi döşüyolar acaba :)

Edit: Lafımı geri alıyorum, biraz önce 10-15dk'lık bir kesinti oldu...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Dün saat 11:00 dan bugün 13:00' a kadar toplam 26 saat kesinti yaşadı olduğum bölge, defalarca aradım bu kadar uzun süre ne yapılıyor bütün işler aksadı diye, çoğu müşteri hizmetleri görevlisinin olaydan haberi yok böyle birşey olamaz diyor, birkaçı ile yaşadığım görüşmeyse çok çok çok garip.

Müşteri temsilcisi: Modeminiz bilgisayara bağlı ve bilgisayarınız açıkmı (Sanki bilgisayarla internet bağlantısının alakası varmış gibi) :p
Ben: Bilgisayar firmasıyız zaten boşuna anlatmayın oturduğumuz bölgede internet bağlantısı yok sinyal gelmiyor.
Müşteri temsilcisi: Hmm bi inceleyeyim... (Bir süre sonra) Evet arıza var bölgenizde ekiplerimiz çalışıyor.
Ben: Nerede arıza varmış?
Müşteri temsilcisi: Bağlı olduğunuz santralde
Ben: Ama santral bizim alt katımızda herhangi bir çalışma yoook
Müşteri temsilcisi: Ya o zaman! (bir müddet sessizlik)
Ben: Boşverin boşverin :p

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Dün saat 11:00 dan bugün 13:00' a kadar toplam 26 saat kesinti yaşadı olduğum bölge, defalarca aradım bu kadar uzun süre ne yapılıyor bütün işler aksadı diye, çoğu müşteri hizmetleri görevlisinin olaydan haberi yok böyle birşey olamaz diyor, birkaçı ile yaşadığım görüşmeyse çok çok çok garip.

Müşteri temsilcisi: Modeminiz bilgisayara bağlı ve bilgisayarınız açıkmı (Sanki bilgisayarla internet bağlantısının alakası varmış gibi) :p
Ben: Bilgisayar firmasıyız zaten boşuna anlatmayın oturduğumuz bölgede internet bağlantısı yok sinyal gelmiyor.
Müşteri temsilcisi: Hmm bi inceleyeyim... (Bir süre sonra) Evet arıza var bölgenizde ekiplerimiz çalışıyor.
Ben: Nerede arıza varmış?
Müşteri temsilcisi: Bağlı olduğunuz santralde
Ben: Ama santral bizim alt katımızda herhangi bir çalışma yoook
Müşteri temsilcisi: Ya o zaman! (bir müddet sessizlik)
Ben: Boşverin boşverin :p

Şaka dimi hahaha :D
Hasta hasta nasıl güldüm yahu

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Benimde dün çok kesiliyodu, bugün sorun yok. Bende Kocaeli'deyim, fiberlerimi döşüyolar acaba :)

Edit: Lafımı geri alıyorum, biraz önce 10-15dk'lık bir kesinti oldu...

evet artık kesinti olmuyor ama en önemli yerinde o 15 dklık baglantı gitti neyse suan sorun yok

osahin iste bahsettiğim buydu onları arayarak vakit kaybı yasıyoruz bişe yapmıyorlark i :)
bakıyorum kontrol ediyorum bitti sorun yok sorun sizde, hadi yaa hep bende zaten :)

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kesinti olduğunda müşteri hizmetlerini arayarak moralinizi bozmayın, size hiçbirşey bilmiyormuşsunuz muamelesi yapıyorlar, halbuki kendileri bihaber neden kesik olduğundan.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kesinti olduğunda müşteri hizmetlerini arayarak moralinizi bozmayın, size hiçbirşey bilmiyormuşsunuz muamelesi yapıyorlar, halbuki kendileri bihaber neden kesik olduğundan.

Moral Bozmaktan baska birsey dewğil gercekten bilmiyolar ama anlatılmıyorda... (Sorunların ne oldugunu)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.