İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 günde 2 darbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

guajira

Misafir
Dün adsense den atıldım.
Bugün de Domainsponsor dan.

Bakalım nolucak.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eskiden adsense ve domainsponsor mu vardı...biri gider..giderleri gelir..

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun guajira.Şimdiye kadar hiçbiyerden atılmadım..Aman nazar değmesin.İnşallah böyle devam eder.Gerçi adsensenin bu banlama sevdası olduğu sürece zorda neyse :).Tekrar geçmiş olsun.İnşallah tekrarlanmaz...

mahsen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar affınıza sığınarak bu Domainsponsor nasıl bişe nasıl para kazanıyorsunuz güvenilirmi iyi veriyomu bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

A

aborjin

Misafir
Harbiden geçmiş olsun. Aynısı banada oldu takma kafana. Aynı gün adsense ve gittidiyor salladı... :) Öküzoviçin biri benim reklamları tık manyağı yapmis! Sende de belki böyle olmustur...

Hergün acımı anlayan birisi daha bana ekleniyor. :)

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense'den atılmayı artık normal birşey olarak karşılıyorum ama Domainsponsor'dan atılmayı nasıl başardın helal olsun :)

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guajira' Alıntı:
anlarsın bi gün

Pop-up açıp ban yiyosun bide üstüne utanmadan buraya sanki hiç hile yapmadan atılmışın gibi banlandım diye başlık açıyosun. İnsanda biraz utanma olur ya.

G

guajira

Misafir
Sanitarium' Alıntı:
Pop-up açıp ban yiyosun bide üstüne utanmadan buraya sanki hiç hile yapmadan atılmışın gibi banlandım diye başlık açıyosun. İnsanda biraz utanma olur ya.

ağlayıp sızlamışım mı bunu yazarken. tekrar oku istersen. sponsor a küfür etmişmiyim hayır. sadece herkes yazıyor bende yazdım.

G

guajira

Misafir
hile yaptım evet. aylarca da ödeme aldım afiyet olsun bana. etik mi değil. :) kim atıldı ben. o zaman sanane :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5