H
hsyn-c
Misafir
guajira' Alıntı:hile yaptım evet. aylarca da ödeme aldım afiyet olsun bana. etik mi değil. kim atıldı ben. o zaman sanane
gözün aydın o zaman
guajira' Alıntı:hile yaptım evet. aylarca da ödeme aldım afiyet olsun bana. etik mi değil. kim atıldı ben. o zaman sanane
cpa' Alıntı:Madem sen hile yaptın sen atıldın ve bu olayın onu ilgilendirmediğini düşünüyorsun, peki atılman kimseyi ilgilendirmiyorsa neden o zaman atıldığını buraya yazdın?
bu düşünce yüzünden adwords e reklam veremiyorum.guajira' Alıntı:ödeme aldım afiyet olsun bana. etik mi değil. kim atıldı ben. o zaman sanane
fenerli' Alıntı:bu düşünce yüzünden adwords e reklam veremiyorum.
+1cpa' Alıntı:guajira kusura bakma ama dayanamadım. Pişkinlik diye buna denir. Madem sen hile yaptın sen atıldın ve bu olayın onu ilgilendirmediğini düşünüyorsun, peki atılman kimseyi ilgilendirmiyorsa neden o zaman atıldığını buraya yazdın? Eğer atıldıysan ve bu atılma olayı hile sonucunda olduysa bu tür mesajları da hoş karşılaman gerekir. Hile yaptığın için utanman gerekirken sen pişkin bir şekilde millete laf sokmaya çalışıyorsun...
kenan56' Alıntı:kimdi o siirt köy hizmetleri yazan biri siirtmi dedi