İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 gunde 80 YTl cepte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaslar 2 gunde 80 YTl kazandım ben herzmaan dıyorum oyle adsense bılmem ne dolandırıcılarla ugrasamam. yaptıgım cok basıt. yarısmalara katıldım parayı goturdum. Burayı tıklayarak girin işe sonra yarısmalara katılın paylasım falan yapın hıc oyle sıte mıteyle ugrasmayın google falan salla yın kım 2 gunde cuk dıye cebıne 80 YTL alır?

M.CoRLeOnE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla mi ula hic gulecegim yoqtu sen simdi googleda satin alirsin ufff 80 milyon ne demek yaa :D

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dostum bugun bır memurun gunluk maası nekadar? yada bır işcinin gunluk maası nekdar? bence once kendını bı dızgınle sonra yazını yaz kucumsedıgın paraya muhtac olanlar var

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
rosende' Alıntı:
arkadaslar 2 gunde 80 YTl kazandım ben herzmaan dıyorum oyle adsense bılmem ne dolandırıcılarla ugrasamam. yaptıgım cok basıt. yarısmalara katıldım parayı goturdum. Burayı tıklayarak girin işe sonra yarısmalara katılın paylasım falan yapın hıc oyle sıte mıteyle ugrasmayın google falan salla yın kım 2 gunde cuk dıye cebıne 80 YTL alır?

arkadaş galiba kendi veya bir tanıdığının sitesinin reklamını yapıyor bu yolla
arkadaşım sen 80 milyon kazandım ben bu sene yarışmalardan toplam 25.000 YTL değerinde hediyeler kazandım...
sitendeki yarışmaların ne kadar güvenilir olduğuna beni inandırabilirsen yarışmalarına daha fazla üye katılır.
Başarılar...

cixmekan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaslar rep kazanmak istermisiniz biliyorsunuz 70 itibar gücü olan 15YTL kazanıyor ee tabi tabi rep kazanmak kolay değil onun için bizde size toplu rep kazandırmak için bazı oyunlar acıyoruz.. Şimdi yapacağımız bi oyun değil herzaman geçerli olacak bir olay.Ama bunu sadece müzik bolumunde yapacaz nasılmı olacak o da kolay her yaptığınız upload a gore rep puanı kazanacaksınız tabi bunun dereceleri olacak mesaa yeni cıkan bi albumu siteye ilk upload eden daha fazla rep puan alacak bunun gibi kademeler olaacak tabi uplolad yapmanında bi kuralı oalcak şimdi bunları açıklayayım :

1-) Yeni bi Album çıktıktan sonra siteye ilk upload eden 200 rep kazancak tabi burda benimlede yarışmış olacaksınız benden önce upload etmeniz gerekiyor

saçmalık saçmalık saçmalık

Player

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çakallar bu işten faydalanabilir.
10 kişilik veya artık kaç kişiden sonra aynı kişiye rep verilebiliniyorsa okadarlık bir gurupla bu işlemler kolaylıkla halledilebilinir :)
Team meselesi :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.