İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 karekterli domainler hakkinda

M

murme

Misafir
arkadaşlar 2 karekterli domain nerden register edilir veya backorder yapilir godady.com invaild domain name dio 2 karekterlileri search bile ettirmio bu konuda bana bi yardım ederseniz memnun olucam

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
2 karakterli domainlerin register edilebildigi zamanlar nostaljik hatiralarda kaldi. Acik artirma sitelerini gezerek guzel fiyatlara alabilirsin.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 harf li register edilebilinecek yer varsa domain basi 1000 $ vermisim ... Bosta bulursan soyle bende alayim ... Hic farketmez ister harf ister rakam anlamli anlamsiz ...

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
murme,

com net org arıyorsan hiç uğraşma. senden önce domain firmaları zıplıyor zaten. şu an mevcutları da ancak açık arttırma ile falan alabilirsin.

musalpay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10 sene öncesine gitsek ortalığı toz duman ederdik heralde.
Valla geleceğe dönüş filminin ikincisi yeniden çekilse elinde domain list le döner bence + süper fikirler.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
M@latyæsporlu' Alıntı:
kralını yapsan işlemez ;) , ki önce backorder yapacak 2 harfli bulman lazım :p

2 harfli değil ama 2 karakterliler düşüyor ara sıra. ama backorderda açıkartırmada oyle bir yükseliyor ki aklınız hayaliniz durur.

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 harfliyi bırakın tih.net için açıkarttırmaya girmiştim. dallamanın biri 1000$ verdi aldı.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kiz.net düşmüştü geçenlerde o da 1000i geçmişti beni de aştı :)

M

murme

Misafir
5r.net var sedo da 2000$ istio adam beyler site söyleyin backorder koyabilcegim düşenler gözüküo suan cünkü

M

mfk_1868

Misafir
bazı uzantılarda ek ve 2 karakterler registry reserved dur bundan dolayı invalid domain derler. ornek biz.

D

dursunbaba

Misafir
murme' Alıntı:
5r.net var sedo da 2000$ istio adam beyler site söyleyin backorder koyabilcegim düşenler gözüküo suan cünkü
snapnames backorderda ii bir firma ama acik artirmanin sonu nereye gidier bilemem. Bende zamaninda gin.net icin girmistim beni fazlasiyla asmisti artirma.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@uyuz iki harfli com net org domain duser mi hic ? zaten en yakin kaydedilmis 2 harfli domain bildigim kadari ile 3-4 sene oncesine ait onlarinda sahipleri hepsini isini biliyor konu hakkinda bilgileri var dusmesine izin verirler mi ...

@mexut senden 2000 $ sa benden 2500 $ :)

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D walla yaw şimdi ben ölsem domainlerimin hepsi aynen düşer hiç şansı yok :D

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 Character domains that drop will be held
(Country Codes ICANN Policy)

varmış düşmüyormuş yani.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.