İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 kisiye bedava hosting

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
minumum 5 gb bw,
150 mb alan
sınırsız subdomain
php

isteyen özele mesaj atsın...

iyi bayramlar

T

Turkish

Misafir
Allah Allah neden Buraya Kimse Cevap yazmamış acaba....

Yanlış ANlama Ama Hayret ettim Yani Bu Konuda Surkent Olmasın Surkente benziyor Gİbisinden Cümleler Kurulmamış....

Aslında herkes Surkent'e Benzemesin Falan Diyor Ama Aslında Diyenlerin hespi Surkent Gibi Yapıyor Bence...

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu bugun açtım turkish, surkent nedir bilmiyorum. 2 kişiye host verdim önceden, 2 kişiye daha vermek istiyorum olayın özü budur ;)

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Turkish' Alıntı:

Yanlış ANlama Ama Hayret ettim Yani Bu Konuda Surkent Olmasın Surkente benziyor Gİbisinden Cümleler Kurulmamış....

Aslında herkes Surkent'e Benzemesin Falan Diyor Ama Aslında Diyenlerin hespi Surkent Gibi Yapıyor Bence...

selam,
drstranger sağlam adamdır.istersen kendini surkentle karşılaştırabilirsin.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
surkentle ne gibi bir alaka kurdunuz anlamak zor. bedava hosting veriyorum diyor. ki bu sürekli olan birşey burada. mesaj yazılmadıysa foruma girenlerin host ihtiyacı yok demektir!

T

Turkish

Misafir
bedavaonline' Alıntı:
Yarası Olan Gocunur Diye Bir Söz Vardır, Bilirmisiniz...

Katılıyorum onun İçnde Beni bizi fazla alakadar surkent yada vs.vs. herhangi bir yer. Sadece herkes surkente takmış konuların %80'inde milletin ağzında yeni bir konu açıldığında her hosting satan kişiye surkent olayı açılıyor.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi adam bi şey satmıyor etmiyor sadece bedavaya hosting veriyor ne alakası var , bedava hosting veren de mi dolandırıcı olmuş oluyor ??
iyicene saçmaladınız..

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Turkish' Alıntı:

arkadaşım saçmalama limitlerini zorlamaya başladın. bence önce yazıp sonra düşünmek yerine, yazmadan önce düşünürsen böyle durumlarda kalmazsın.

eğer bir foruma mesaj yazarak hosting satmaya çalışıyorsan her türlü eleştiriye açık olduğunu gösterirsin. burası reklam değil tartışma platformu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.