İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 wordpress neden kurulmuyor

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ana dizine wordpress kurdum ancak atıyorum /ilan dizinine kurulmuyor başka wordpress mevcıt gibi birşeyler diyor

sizce sorunun sebebi nedir..

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar ana dizine wordpress kurdum ancak atıyorum /ilan dizinine kurulmuyor başka wordpress mevcıt gibi birşeyler diyor

sizce sorunun sebebi nedir..

/ilan kısmına kurduğunuz wordpressin , wp-config dosyasında farklı veritabanı bilgileri belirtirseniz sorun olmaz.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
WORDPRESS MU denesene ? ...

Böylece alt klasörlere ayrı wp kurmaya gerek kalmaz. İkisi birbirinden bağımsız çalışır , farklı kullanıcı panelleri vardır ve tek yönetim panelinden kolayca yönetilir.

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilan.domainadi.com diye bir tane subdomain aç. bu subdomaine ait veritabanı kur ve wordpressini orada belirlediğin database ve user bilgilerini kullanarak tekrar dene.

Virtuozzo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Aynı siteye kuracağınız iki WordPress için aynı veritabanını kullanacaksanız ikinci kurulumunuz esnasında wp-config.php dosyasında tablo önekini (table_prefix) değiştirin.
PHP:
$table_prefix  = 'wp_'; !
İlk WP'nizin tablo öneki yukarıdaki gibiyse ikincisini
PHP:
$table_prefix  = 'wp2_'; !
yapabilirsiniz mesela.
Ardından kuruluma geçtiğinizde bir sorun olmayacaktır.

TeQNyC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet birturk'un dedigi gibi o dizin icin ayrı veritabanı ve kullanıcısı olusturmanız gerekiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.