İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

20 k profil Backlink 25 TL 3-5 Gün İçerisinde teslim....

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben url niz ve istediğiniz kadar anahtar kelimenizi 20 k profil backlinki oluşturuyorum...... Yapılan çalışma sonrasında detaylı bir şekilde rapor sunulacaktır....

Ayrıca eğer istenilirse 5 k wiki 1 url ve 3 anahtar kelime, 25 tl 1 gün içersinde teslim yada 10 k blog 1 url,3 anahtar kelime 25 tl bir gün içersinde teslim olanaklarıda sunuyorum....

crypto_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 bir gün bile sürmeden 5 k wiki için verdiğim sipariş 10 k olarak gönderildi.Tebrik ederim....İnşallah yeniden çalışmak dileği ile

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başka referanslarınız varmı crypto_ arkadaşın mesajı beni tatmin etmedi neden etmedi üyeliğinin ilk mesajını buraya yazmış.

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuan için Yok Ama sizin inşallah olmanızı dilerim eğer memnun kalmaz iseniz paranızı iade edebilirim.....

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk sipariş veren 5 Kişiye paket fiyatları 5 tl indirim uygulanacaktır.....Bu fiyata bu sayıda link Bulunmaz.... Saygılarımla.....

crypto_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben siteye yarışma için kaydolmuştum aktif olmaya fırsatım olmadı. ama bundan sonra daha çok göreceksiniz beni. özellikle yarışmayı kazandıktan sonra :)

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben siteye yarışma için kaydolmuştum aktif olmaya fırsatım olmadı. ama bundan sonra daha çok göreceksiniz beni. özellikle yarışmayı kazandıktan sonra :)

Kampanya yapmadan önce sipariş verdiğiniz için,size bir indirim uygulayamadık.Bir sonraki siparişinizde size özel bir indirim yapılacaktır.....Teşekkür ederim

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
crypto arkadaşımızın vermiş olduğu sipariş ile yarışmada şuanda ilk sayfada.....

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu günceldir arkadaşlar yarışma için tavsiye edilir....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.