Digitalocen 2 ay geçerli 100$ kredili hesap açıyorum istenir ise windows kuruyorum. ( 2012 - 2016 - win10 ). Hesap açımı ve windows vds kurulum ücreti 20 TL dir.
Aça bildiğim en yüksek kapasitedeki vds özelliği
16 GBRAM
6 vCPUs
320 GB HDd
6 TB trafik
Açılan hesaplar borçlanmaya düşmektedir. 100$ krediniz bittikten sonra hesap genellikle borçlanmaya düşer en son borçlanıp kapanan hesabım 100$ kredi + 254$ borçlanma yapmıştır. Borçlanmaya düştüğü için 3 aydan fazla süre kullandım. Hesabın borçlanmaya düşme garantisini veremiyorum genellikle borçlandı tüm açtığım hesaplar. Borçlanma olmaz ise en kötü 1.5 ay civarı kullanım sağlaya bilirsiniz.
instafly için sorunsuz kullanıla bilmektedir. Diğer tüm programları da sorunsuz kullana bilirsiniz.
Hesap teslimi yoğunluk durumuna göre 1 saat ile 24 saat tir.
Ref alımı yoktur
iletişim sadece aşağıdaki yollar ile kurunuz. Referans olayı yoktur.
Telefon : 0533 032 88 91
Aça bildiğim en yüksek kapasitedeki vds özelliği
16 GBRAM
6 vCPUs
320 GB HDd
6 TB trafik
Açılan hesaplar borçlanmaya düşmektedir. 100$ krediniz bittikten sonra hesap genellikle borçlanmaya düşer en son borçlanıp kapanan hesabım 100$ kredi + 254$ borçlanma yapmıştır. Borçlanmaya düştüğü için 3 aydan fazla süre kullandım. Hesabın borçlanmaya düşme garantisini veremiyorum genellikle borçlandı tüm açtığım hesaplar. Borçlanma olmaz ise en kötü 1.5 ay civarı kullanım sağlaya bilirsiniz.
instafly için sorunsuz kullanıla bilmektedir. Diğer tüm programları da sorunsuz kullana bilirsiniz.
Hesap teslimi yoğunluk durumuna göre 1 saat ile 24 saat tir.
Ref alımı yoktur
iletişim sadece aşağıdaki yollar ile kurunuz. Referans olayı yoktur.
Telefon : 0533 032 88 91