Sonuc nedir bunu itrader verenler yazmali ama 1-2 ay sonra sanirimSonuç nedir referans elde edildimi?
Sonuc nedir bunu itrader verenler yazmali ama 1-2 ay sonra sanirimSonuç nedir referans elde edildimi?
Cvp yazmayim dedim ama dayanamadim...
Hocanin dedigini yap, yaptigini yapma...
http://forum.iyinet.com/eleman-duyu...e-bilen-proje-ortagi-araniyor.html#post742524
mümkün mertebe dikkat ediyorum ama sizin gibiler sayesinde böyle şeyler elimize dolanıyor.
Başlıyorum..
TUM DIRECTORYLER INDEX ve DOFOLLOW dur.
bu nedir? ya directories ya da dizinler denir.
Galiba ucretsizde olsa kimse ilgilenmiyor directory submitle?
dizin ekleme ile denilebilir.
mutlaka soylecek birseyimiz var.
bir şeyimiz ayrı yazılır.
Arkadaslar msn adresimi yada daha
ya da ayrı yazılır.
fazla bilgi isteyecek birsey
bir şey ayrı yazılır.
Yeni bir konu acip ucretsiz hizmet veripte
veripde yazılır veripte okunur
bana söylediğin yazıya bakıyorum da, sayesinde kelimesinin anlamını bilmediğini düşünüyorum.
arkadaşım bilgiçlik taslamıyorum. Bunu 3. sınıftaki cocuga göstersen de anlar. Türkçemizi korumaya çalışıyorum. Kelimeyi öyle bir harmanlıyorsun ki okuyanın hem ingilizce hem türkçe bilme zorunluluğu doğuyor.
Hepimiz hata yapacağız ama biraz daha dikkat edebiliriz. En azından bir kez yaptığımız hatayı bir daha yapmamak için dikkat edebiliriz... değil mi?
Dizin ekleme işini anlamayacak adam mı varmış?
forumda dizinlerle ilgili onca bölüm varken..
Google özgünlüğü sevdiği için 3-5 backlinki olan siteme yalnızca özgünlüğü için pr1 verdi. Buradan anlayacağın dostum sen harbiden bu işlerden anlamıyorsun...
Ben diyorum ki directory nin Türkçesi dizin demektir. Sen diyorsun cross link building?
ne alaka!
saçmalıyorsun, bu kabulüm ama ben elma derken sen armutlarda oldukça güzelmiş deme... insanların kafasını karıştırma..
sana 2-3 mesaj önce de belirttim, birşey yazılmaz bir şey yazılır.
senin bu anlayışsızlığın hakkında çeşitli atasözleri var ama söylemek istemiyorum.
birbirimize sürpriz yapmaya mı başladık?
ee, konu dışına çıktın, yakıştı mı?
güzel araştırma yapmışsın... ben ise seni hiç araştırma gereği duymadım.. neden ki?
damarına derken? bir ayıbımımı yakaladın
Rolanti mi? hani ?
cevaplıyorum ya işte daha ne yapayım
özel sorunun varsa özel mesaj atarsın yoksa, haklısın deyip konuyu kapatmanı bekliyorum.