Z
Zion
Misafir
İçerik: absürt blog (video, hikaye v.s.)
Site Adresi: (Yetişkin içerik olduğu için PM ile isteyiniz)
Site Geliri: Önceleri ringofondan bir şeyler kazandırıyordu ama eskisi kadar kazandırmıyor. Eskiden aylık 70-80 usd kazandırıyordu. (ringofon spamcılar yüzünden ringo'ya üye olmayan kalmadı ki)
Hit: 2000 (ve artışı devam ediyor)
Page Rank: 2
Hosting dahil midir: Hayır (eğer alan kişi host edemiyorsa bir süre yardımcı olurum)
Domain directi'de. Directi hesabınız varsa ücretsiz transfer, yoksa size hesap açabilirim. (Her halükarda ücretsiz transfer)
Site tüm içeriğiyle satılık. Lisans problemi yok. (WordPress)
Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 10 YTL (evet, o kadar da düşük)
Hemen Al: 500 YTL (Pazarlık yapılır)
Minimum Artış: 5 YTL
ps:site için uğraşmak istemiyorum. o yüzden "ben şu fiyattan alırım" diye direkt teklif yapan olursa PM atsın. Hemen Al fiyatına yakın rakamlarla anlaşabiliriz.
Açık Artırma Sonu:
Son tekliften 48 saat sonra
Sitenin son 9 gün istatistiklerinin screeni:
Site Adresi: (Yetişkin içerik olduğu için PM ile isteyiniz)
Site Geliri: Önceleri ringofondan bir şeyler kazandırıyordu ama eskisi kadar kazandırmıyor. Eskiden aylık 70-80 usd kazandırıyordu. (ringofon spamcılar yüzünden ringo'ya üye olmayan kalmadı ki)
Hit: 2000 (ve artışı devam ediyor)
Page Rank: 2
Hosting dahil midir: Hayır (eğer alan kişi host edemiyorsa bir süre yardımcı olurum)
Domain directi'de. Directi hesabınız varsa ücretsiz transfer, yoksa size hesap açabilirim. (Her halükarda ücretsiz transfer)
Site tüm içeriğiyle satılık. Lisans problemi yok. (WordPress)
Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 10 YTL (evet, o kadar da düşük)
Hemen Al: 500 YTL (Pazarlık yapılır)
Minimum Artış: 5 YTL
ps:site için uğraşmak istemiyorum. o yüzden "ben şu fiyattan alırım" diye direkt teklif yapan olursa PM atsın. Hemen Al fiyatına yakın rakamlarla anlaşabiliriz.
Açık Artırma Sonu:
Son tekliften 48 saat sonra
Sitenin son 9 gün istatistiklerinin screeni: