Elimde 3 adet sunucu var, New York - EZZI'de. 140 ms civarı ping verirler. Sunucular iyi çalışmakta ancak benim ihtiyacım kalmadı şu anda, farklı bir şey kullanacağım, ama bu aylık kirayı ödemiş bulunduk. Isteyen varsa bunları vermek istiyorum, bu ayın kalan kısmının ücretine hesabı size vereceğim, gelecek aylarda aynı fiyattan direk onlara ödersiniz.
AMD ATHLON 2400 XP Processor
512 MB RAM
2000 GB Bandwidth // 100 mbps port
5 ip adresi
---
Bir sunucu 40 + 40 GB
Bir sunucu 80 GB
Bir sunucu 40 GB drive olmak üzere hepsi drive hariç aynı özelliktedir.
3 sunucu toplam 180 dolar. Daha ucuzu zor. Tek tek değil aynı kişiye vermeyi arzularım, biz iki kişiyiz hesabı ortak kullanırız diyen varsa da ok.
İşletim sistemleri FC2 ve CentOS. Kontrol paneli yok, isteyene ücretiyle Directadmin kurarım, 1-2 siteniz varsa linux ayarlarını da ücretsiz yaparım, 100 domaininiz varsa olmaz tabi
3 tane birden ihtiyacı olan sanmıyorum ama yazdım yine de.
AMD ATHLON 2400 XP Processor
512 MB RAM
2000 GB Bandwidth // 100 mbps port
5 ip adresi
---
Bir sunucu 40 + 40 GB
Bir sunucu 80 GB
Bir sunucu 40 GB drive olmak üzere hepsi drive hariç aynı özelliktedir.
3 sunucu toplam 180 dolar. Daha ucuzu zor. Tek tek değil aynı kişiye vermeyi arzularım, biz iki kişiyiz hesabı ortak kullanırız diyen varsa da ok.
İşletim sistemleri FC2 ve CentOS. Kontrol paneli yok, isteyene ücretiyle Directadmin kurarım, 1-2 siteniz varsa linux ayarlarını da ücretsiz yaparım, 100 domaininiz varsa olmaz tabi
3 tane birden ihtiyacı olan sanmıyorum ama yazdım yine de.