Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

2001 kayıtlı bir ünlü domaini

ArtiEksi

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
397
2001 yılında kayıtlı bir ünlü domaini veriyorum umarım işinize yarar 2001 den beri kayıtlıymış ve düşmüş sanırım şuan boşta. ama yakında ölür sanırım :) buyrun

ayselgurel.net

Neb

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
2001 yılında kayıtlı bir ünlü domaini veriyorum umarım işinize yarar 2001 den beri kayıtlıymış ve düşmüş sanırım şuan boşta. ama yakında ölür sanırım :) buyrun

ayselgurel.net

Çok çirkin bir açıklama, kimin ölüp kimin yaşayacağına "O" karar verir. 10 dakika sonra dışarı cıkmak için bilgisayarını kapayıp fişi çekerken ya sen ölürsen?

Lütfen bu tarz konuşmalardan kaçın, iyiliğin için diyorum, umarım beni yanlış anlamamışsındır..

iyi calısmalar.

ArtiEksi

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
397
YA Bİ git allah aşkına bu iyinette nedenbu kadar gereksiz konuşmalar yapılıyor sen hayatında espri denen bir şey görmedin ve duymadın mı bırakın bu saçma şeylei yaa LATİFE bunun adı LATİFE bizde biliyoruz neyin ne olacağını ben yaşı açısından söyledim konuyu anlayarak okuyun ya

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Sakin olun arkadaşlar ortada tartışılacak büyük bir konu yok ;)

TheWebmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Arkadaş şaka yapmış bukadar büyütmenin anlamı nedir ?

Ayrıca güzel espri YellowMoon :D

Neb

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
YA Bİ git allah aşkına bu iyinette nedenbu kadar gereksiz konuşmalar yapılıyor sen hayatında espri denen bir şey görmedin ve duymadın mı bırakın bu saçma şeylei yaa LATİFE bunun adı LATİFE bizde biliyoruz neyin ne olacağını ben yaşı açısından söyledim konuyu anlayarak okuyun ya

Özür dilerim benim latife anlayışım çok kıttır, sadece üyeliğim var ve yorum yaptım, insanımız neden eleştiriye hiç açık değil? Ben sana küfür mü ettim? Yada onuruna şerefine aykırı birşey mi dedim? Sadece uyardım.. Bana yanlış olanı söyledim. Yok, yok.. Neyse (; Kadir Gecen mubarek olsun arkadaşım ho$ birkac saat gecti ama..

P.S.: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az..

cakirx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
bu domaini alıp bi fan sitesi açsan senede 1 - 2 ziyaretçi anca girer bence. Kadın çok antipatik :D

espri bencede biraz yersiz olmuş ama tartışılcak bir konu yok.

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
Arkadaşımız biraz sert çıkmış olabilir ama bu tarz şeylerin şaka sıda hoş olmuyor :) Sonuçta kader olayları şaka kaldırmaz ve insanların ölümünü espri konusu yapmakta hoş değil.

DOMAINE GELINCE : hoş bir domain - ünlü birinin NET uzantısı ama o ünlünün ne kadar hayran kitlesi var bu önemli bi mevzu :)

YA Bİ git allah aşkına bu iyinette nedenbu kadar gereksiz konuşmalar yapılıyor

Line

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
219
aysel gürel vefat etti konuyu hortlatıyorum ama

Batux

0
Üye
Açılan Konu
57
Gunaydın the kanka. :)

ArtiEksi

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
397
evet dediğim çıktı yakında ölür dedim ölmüş zaten :)

ArtiEksi

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
397
allah rahmet eyLesin Turkiyenin en iyi söz yazarlarindan biriydi ilerlemiş yaşina rağmen Enerjisini hiç kaybetmedi Son ana kadar dolu dolu yaşadi

evet Allah rahmet eylesin ama yaşlılık hallerini hiç tasvip etmedim. çok irenç hareketleri vardı.

firar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
arkadaşlar domainin sahibi her kimse bana fiyat pmlemesini istiyorum.. aysel gürel bir çok konuda çok önemli biriydi bence herşeyin yanında hayata bakış açısı bile bir çok insana ilham kaynağı olmuştur.. bu insanın isimsoyisim domainini harcamayın parkda bana fiyat gönderin uçmadıgınız sürece alıyim domaini..

ArtiEksi

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
397
5 ay önce açtım konuyu ya çoktan almışlar domani o zamanlar pr 2 ve 2001 kayıtlıydı domain o zaman alsaydın :) bence alan kişi şimdi fiyatı uçurur

TuGRuL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
ayselgurel.com satılıktır. yerini bulmuşken reklam yapalım :)

firar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
söyle fiyatını arkadaşım...

5 ay önce açtım konuyu ya çoktan almışlar domani o zamanlar pr 2 ve 2001 kayıtlıydı domain o zaman alsaydın :) bence alan kişi şimdi fiyatı uçurur

yeni gördüm konuyu.. ayrıca domainin üstünde site olsa almak istemem sadece parkda oldugu için almak istedim...