İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2006 Almanya dünya kupası final adı fransa-italya

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
ben pek takip etmedim bu dünya kupasını ama genel görüşler sönük geçti havasında idi.. bu akşam oynanan yarı final karşılaşmasında fransa portekizi zidane ın atmış olduğu penaltı golü ile yenerek adını finale yazdırdı ve italya nın rakibi oldu... Finale sayılı vakitler kala sizin almanya 2006 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ve sizce kupayı kim alır.. ben portekiz ile almanya final oynasın isterdim ama almanya ev sahipliğini iyi değerlendiremedi şans her zaman gülmez söznü hatırlattı bize... portekiz ise bitirici vuruşu yapamadı evet değerli görüşleriniz nelerdir.. :)
 

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
KraL KadiR' Alıntı:
bu arada aynı icerikj hakkında bende bir konu actım :)
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=30879
sen acmıskken bende yazıyordum sanırım :)

bence fransa alacak ama finaldeki iki takımıda sevmiyorum


bak ben takip etmediğim için dünya kupasını hiç bişiden haberim yok ama sen ricardo nun fiyatını üce katladığını bile yazmışsın :p

ah ribery vah riberiy ah canaydın vah canaydın canımıza okudun... adam fransayı finale taşıdı bir zamanlar fenerbahçeli anelkanın bonusu diyordu şimdi real madrid başkan adayları başkan seçilebilmek için ribery i getireceğini söylüyorlar taraftarlarına.. hey ALLAH ım sen nelere kadirsin : )
 

alorak

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ekim 2005
Mesajlar
2,035
Reaction score
1
Konum
Ankara
Fransanın taktiğini çok beğeniyorum ama hırslı İtalya kupayı alır gibi geliyor hatta şöyle birşey diyorum.Fransa öne geçer ama İtalya kupayı alır. :) haydin bakalım. 3. Maçı ne olur? Almanya - Portekiz. Bence Almanlar 3.
 

uyuz

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
2,515
Reaction score
0
inşallah portekiz 3. olur, italyanlar da kupayı alır...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst