İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2006-KPSS sonuçları açıklanamadı

okanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ağustos 2006
Mesajlar
176
Reaction score
0
Konum
Trabzon
2006-KPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasına ara verildi. Sınav sonuçları bu sabah ÖSYM internet sitesinde yayınladı, ancak bir süre sonra yayından kaldırıldı. Sonuçların neden duyurulmadığının açıklaması akşama doğru geldi: ''Teknik hata oldu, yanlış sonuçlar yayınlandı''.

17'nci Milli Eğitim Şurası'nı izleyen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bugün internetten duyurulan KPSS yerleştirme sonuçlarının teknik bir hatadan dolayı yanlış açıklandığını bildirdi.

Prof. Dr. Yarımağan'ın verdiği bilgilere göre, KPSS yerleştirme sonuçları bu sabah saat 10.00'da internet üzerinden duyurulmaya başlandı ve saat 11.30'a kadar sitede yayında kaldı. Bu sırada 200 bin kişi siteye girerek sonuçlara ulaştı.

Prof. Dr. Yarımağan, ''Bilgisayarda sıralama yapılırken eski sonuçlara göre yapılmış, oysa biz her yıl yeni şartlara göre işlem yapıyoruz. Teknik bir sorun nedeniyle sonuçlar hatalı açıklanmış'' dedi.

Pof. Dr. Yarımağan, hatanın giderilmeye çalışıldığını, yeni sonuçların birkaç gün içinde açıklanacağını kaydetti.

ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle deniliyor:

"Kamu kurum ve kuruluşlarına ilk defa atanacaklar için 2006-KPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasına ara verilmiştir. Daha sonra tekrar açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur."

Kaynak : http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=260416
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst