2008'in en iyi yerli komedi filmi hangisidir?

2008'in en iyi yerli komedi filmi hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    26
U
Unyesil
Misafir
2008'İN EN İYİ YERLİ KOMEDİ FİLMİ HANGİSİDİR?

2008 yapımı en sevdiğiniz ve beğendiğiniz yerli komedi filmi hangisidir? desek acaba İyinet üyeleri nasıl bir cevap verir?

0
Onaylı Üye
Üye
Bana göre güldürücü sahneler recep ivedikte daha fazlaydı. Küfüre agırlık verilmeden komedi saglansa daha iyi olur diye dusunuyorum.

U
Unyesil
Misafir
Recep İvedik'in de tutulmasında etken biraz o argolar, küfürler falan... Bazı kişiler bu tarz komedi türlerine bayılıyor. Örnek: Ben :)

Ama çokta abartmak iyi değil. Kötü örnek oluşturur. Mazallah Youtube bile bu nedenle kapatırlar.

0
Onaylı Üye
Üye
osmanlı cumhuriyeti komedi değil dramdır bence.. ayrıca arog u izledim gora ya göre berbat.. muro yu ise kişisel olarak izlemeyeceğim.. recep ivedik konusunda ise şahan a olan kişisel tepkimden dolayı özellikle izlemiyorum ne kadar komik oldugu ilgilendirmiyor beni kişisel hareketleri hiç hoş değil hakkında bildiğim tek şey o tükürme sahnesi ve iğrenç..

kısacası bana göre kötünün iyisi arog

0
Onaylı Üye
Üye
Osmanli Cumhuriyeti hic komik degildi. Recep Ivedik cok komikti. Arog ile Muro ya daha bakmadim baktimda ankete oy verecem.

0
Onaylı Üye
Üye
Arog'u izlemdim daha ama Şahan'ı sevmeiğimden ve Muro'yla ilgilenmediğimden oyun arog'a firar'ın dediği gibi Osmanlı Cumhuriyeti Komedi filmi değil..

0
Onaylı Üye
Üye
Osmanlı Cumhuriyeti fragmanlarından dolayı komedi olarak görünmeye başlanmıştı ilk zamanlarda.Muro'yu izlemedim ama fragmanlara bakarsak komik oda.
Recep İvedik'te çok güldüm ama ağırlık küfür olduğundan daha düzgün olan filme A.R.O.G'a oyu mu verdim...

0
Onaylı Üye
Üye
ivedikten ötesi var mı?
2.si de güzel olacak fragmanından gördüğüm kadarıyla!
13 Şubat sevgililer günü öncesi...

0
Onaylı Üye
Üye
benimde oyum "e) hiçbiri" olacaktı.

U
Unyesil
Misafir
cakirx zaten kullanmışsın. Hiçbirine oy kullanmamak için kullanmayın :) Şaka bir yana aslında şıklar arasına konulsa iyi olurmuş.

B
baybilir
Misafir
Tek Kelimeyle Recep İvedik.

Tek Kelimeyle Recep İvedik. Diğerleri tam bir fiyasko.

U
Unyesil
Misafir
Valla ankette de belli olur? Recep İvedik'in gişe rekorunu Arog kırabilir mi? :)

Geri