İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2008'in en iyi yerli komedi filmi hangisidir?

2008'in en iyi yerli komedi filmi hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    26

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2008'İN EN İYİ YERLİ KOMEDİ FİLMİ HANGİSİDİR?

2008 yapımı en sevdiğiniz ve beğendiğiniz yerli komedi filmi hangisidir? desek acaba İyinet üyeleri nasıl bir cevap verir?

tayfun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bana göre güldürücü sahneler recep ivedikte daha fazlaydı. Küfüre agırlık verilmeden komedi saglansa daha iyi olur diye dusunuyorum.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Recep İvedik'in de tutulmasında etken biraz o argolar, küfürler falan... Bazı kişiler bu tarz komedi türlerine bayılıyor. Örnek: Ben :)

Ama çokta abartmak iyi değil. Kötü örnek oluşturur. Mazallah Youtube bile bu nedenle kapatırlar.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
osmanlı cumhuriyeti komedi değil dramdır bence.. ayrıca arog u izledim gora ya göre berbat.. muro yu ise kişisel olarak izlemeyeceğim.. recep ivedik konusunda ise şahan a olan kişisel tepkimden dolayı özellikle izlemiyorum ne kadar komik oldugu ilgilendirmiyor beni kişisel hareketleri hiç hoş değil hakkında bildiğim tek şey o tükürme sahnesi ve iğrenç..

kısacası bana göre kötünün iyisi arog

Killa_HaKan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Osmanli Cumhuriyeti hic komik degildi. Recep Ivedik cok komikti. Arog ile Muro ya daha bakmadim baktimda ankete oy verecem.

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arog'u izlemdim daha ama Şahan'ı sevmeiğimden ve Muro'yla ilgilenmediğimden oyun arog'a firar'ın dediği gibi Osmanlı Cumhuriyeti Komedi filmi değil..

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Osmanlı Cumhuriyeti fragmanlarından dolayı komedi olarak görünmeye başlanmıştı ilk zamanlarda.Muro'yu izlemedim ama fragmanlara bakarsak komik oda.
Recep İvedik'te çok güldüm ama ağırlık küfür olduğundan daha düzgün olan filme A.R.O.G'a oyu mu verdim...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
ivedikten ötesi var mı?
2.si de güzel olacak fragmanından gördüğüm kadarıyla!
13 Şubat sevgililer günü öncesi...

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cakirx zaten kullanmışsın. Hiçbirine oy kullanmamak için kullanmayın :) Şaka bir yana aslında şıklar arasına konulsa iyi olurmuş.

baybilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tek Kelimeyle Recep İvedik.

Tek Kelimeyle Recep İvedik. Diğerleri tam bir fiyasko.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla ankette de belli olur? Recep İvedik'in gişe rekorunu Arog kırabilir mi? :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.