Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En çok kullanılan tarayıcıları yazıyorum. Tarayıcıların en son versiyonlarını düşünerek cevap yazın. Sık kullanılanlar, erişim kolaylığı, Sekmeler arası geçişler vs. artık nasıl değerlendirirsiniz size kalmış. Bence en kötüsü Chrome.
FF bende son sürüm. Alışkanlık aslında yoksa çokta iyi bir browser değil bence. Java ve flash scriptlerinde çok fena mantarlıyor çat diye kapanıyor vs.vs.
Chrome için olumlu olumsuz çok fazla fikrim yok doğrusu ama ilk günlerde kurdum ve istediğim verimi alamayınca sildim ve dahada uğramam yanına.
FF alışkanlığımı sıkça opera ile bozmaya çalışıyorum. Operada hiç sorun yaşamadım doğrusu ama dediğim gibi işte alışkanlık.
Chrome ilk çıktığında kurdum denedim hiç bişeye benzetemedim herhangi bir artısını görmedim.
FF kullanıyorum ama makinanın içine ediyor. ŞU eklenti olayı olmasa yüzüne bile bakmam. İşimi kolaylıştıran çok güzel eklentileri var. Eğer ie aynı eklentileri desteklese ff in yüzüne bakmam.
Operayı kullanmayalı çok uzun zaman oldu neye benzediğini bile unuttum.
Düz sorunca millet anlamıyor umarım bu sonuçlardan sonra insanlar opera dünyasına bir bakar Opera kullanıp da aa şunu yapamadım, aa bunu yapamadım, çok yavaş, sistemi kasıyor diyen bir kişi göremedim. Tek dedikleri şey Firefox'daki bazı eklentiler yok o yüzden 2. tarayıcım. Benim ise ilk tarayıcım Opera, FF ve IE'de en kötülerim arasında ama tabi ki FF'nin eklentilerini kullanmaktayım..
FFi adblock ve wap eklentileri yüzünden kullanıyorum.
Alternatifi var mı?
Pek çok tarayıcıyı bir arada kullanıyorum.
En az kullandığım
Netscape9 - Bildiğin firefox, hatta bir derece geri, en az kullandığım
Chrome - Binde bir test amaçlı
Opera - Resimleri yüklemeden açma, sayfa kaynağı çözümleme, copy paste işlerinde başarılı
IE - Ara ara kullanıyorum
FF - Sırf yukarıdaki 2 eklentisi yüzünden sıkça kullanıyorum denilebilir
Chrome özellik olarak zayıf olabilir ama gayet hızlı bir browser. Ben işyerimde (yani şuan) chrome kullanıyorum. Burdaki pc biraz dandik olduğu için en hızlı chrome'la sörf yapabiliyorum. Ama evde tabi ki IE ve Firefox vazgeçilmezim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.