İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2013'te En Çok Kazandıran Şirketi Olacaktır.

isyanq4r

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Zonguldak
Merhaba arkadaşlar sizlere öncelikle şunu söylemeliyimki günde 2 saatten daha az zamanda aylık 1500-2000 TL ilerleyen zamanlardada 5000-2000 arasında aylık kazanç elde edebileceksiniz. Fazla uzatmadan size bu yeni açılan sistemi anlatmak istiyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum burası çok önemlidir lütfen dikkatli okuyun. 01.01.2013 tarihinde kadar tüm üyelikler ücretsizdir. Yani yılbaşından sonra üye olursanız belirli bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

SİSTEM NEDİR?

Öncelikle kısaca sitemden bahsetmek istiyorum. Plusnetavm'ye üye olduktan sonra bir alan adı satın alıyoruz. Bunu istediğiniz bir internet sitesinden alabilirsiniz. Ben www.isimtescil.com dan aldım mesela. Bunun fiyatı 20 TL den fazla değildir gözünüz korkmasın. Kaz gelcek yerden tavuk değil, büyük baş hayvan gelecek yerden bıldırcın yumurtası esirgemek gibi birşey olur. Neyse alan adınızı aldınız var sayıyorum. Sonra bu alan adınızı Plusnetavm'ye bildiriyosunuz. Bunu ister mail yoluyla istersenizde panelinizden otomatik olarak yapabilirsiniz. Sonra size bu alan adında bir e-ticaret sitesi kuruyorlar. Sizde kendi kendinizin reklamını yapıyorsunuz. Sosyal medyadan, arkadaş çevrenizden ve daha bir çok yerden yapabilirsiniz bu size kalmış.

SATIŞ YAPTIK NE KADAR KAZANCAZ?

Diyelim ki 1000 TL lik ürün sizin sitenizden satıldı. Siz bunun %10'undan payınızı alacaksınız. Sadece siz değil tabikide sizin üst üyeleriniz de bu satıştan paylarını alacak. Bu satıştan en çok siz pay elde edeceksiniz.

ARKADAŞLARIMA TAVSİYE ETSEM DAHA FAZLA KAZANABİLİR MİYİM?

Bunun cevabı çok basit tabikide evet. Sizin getirdiğiniz her üye sizin alt üyeniz olacak. Tabi sizin getirdiğiniz üyenin getirdiği üyede sizin alt üyeniz olacak. Bir örnekle açıklamak gerekirse siz A kişisini getirdiniz A kişisi B kişisini, B kişisi C kişi........Y kişiside Z kişisini (bilerek bu kadar uzun örnek veriyorum sistemi anlayın diye) Z kişisi satış yaptığını varsayarsak bundan A'dan Z'ye sizde dahil olamak üzere herkes payını alır.

BENİM ZATEN DÜKKANIM - MAĞAZAM VAR BENİM AVANTAJIM NASIL OLACAK?

Eğer dükkanınız, mağazanız var ise bu fırsat sizin için çok önemli. Nasıl mı?
Sisteme dahi oldunuz, site kuruldu diyelim. İster sistemde olan ürünleri satın, ister mağazanızdaki ürünleri satın yada her ikisini birden satın hiç farketmez. Bu pastadan her türlü faydalanabilirsiniz. Diyelim ki kendi ürününüzü sattınız bundan tabikide bir komisyonu plusnetavm alır ve bunu hem size hem üst üyelerinize hemde kendisine alır. şunuda söyliyim sizin ürününüzün %10 komisyonunu alır ve üyelerine dağıtır. Plusnetavm'ye kalan miktar %10 üzerinden %7 gibi az bir miktardır. yani 1.000 TL de 7 TLdir.

BEN ZATEN SATTIĞIM ÜRÜNLERDEN VERGİ VERİYORUM DİYORSANIZ

Bunu plusnetavm ye bildiriyorsunuz sattığınız ürünlerde tekrardan vergi vermek zorunda kalmayacaksınız. Sistemin sadece sanal post hizmetinden faydalanabilirsiniz

BENİM DÜKKANIM, MAĞAZAM YOK BEN NE YAPACAĞIM

Bu hiç önemli değil. Sistemimizde olan 70.000 den fazla ürünü sizin sitenize biz aktaracağız. Bu ürünlerden kazanabilirsiniz.

PEKİ NASIL ÜYE OLACAĞIM?

Burayı Tıklayarak
üye olabilirsiniz. Unutmayın aldığınız üyelik size ömür boyunca gelecektir ve ömrünüz boyunca hatta siz öldükten sonra dahi işlemeye devam edecektir. Bu sistem sayesinde çok büyük bir miras bırakabileceksiniz.

Daha fazla bilgi almak istiyorsanız veya aklınızda herhangi bir soru işareti varsa 29.12.2012 ve 30.12.2012 tarihinde saat 21:00 da konferans vardır. Ayrıca http://plusnetavmnedir.blogspot.com adlı bloglarımıda okursanız faydalı olacağını düşünüyorum. Gene öğrenmek istediklerinizi bu blogumdanda sorabilirsiniz ücretsiz internette katılabilirsiniz. İlerleyen günlerdede konferanslar devam edecektir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst