İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2018 En Çok Yükselmesi Beklenilen Coinler

sevkibilge

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
24 Haziran 2016
Mesajlar
40
Reaction score
0
Kripto para piyasasında, gün içerisinde birçok coin ve ICO ile tanışıyor olsak da, bunların çok azı ilgimizi çekiyor ya da piyasada tutunmayı başarıyor. Ancak bunların arasında öyle coinler var ki, hem geçtiğimiz yıl hem de 2018 yılında yatırımcılarına ciddi kazançlar elde ettirecek gibi duruyor. Burada kişilerin aklına genellikle Bitcoin geliyor olsa da, şuan için BTCnin akıbetinin tam anlamı ile kestirilemediği açık bir şekilde görülmektedir. Bundan dolayı; 2018 yılının değerlenecek coinleri olarak aşağıda ki yazımızı takip edebilirsiniz.

Bitcoin Türkiye Forumu | Borsa&Altcoin Destek

En Çok Yükselmesi Beklenilen Coinler

1. Litecoin (LTC)
2. Monero (XMR)
3. NEO (Neo)
4. Cardano (ADA)
5. Ripple (XRP)


Şuan piyasada yatırımcılar ve uzmanlar tarafından yapılan yorumlar ile, kripto para birimlerinin beklentileri hakkında araştırma yaptığımızda en çok değerlenecek coinler için yukarıdaki sıralamayı yapmamız doğru olacaktır.

Litecoin Beklentileri 2018

Eski Google çalışanları ve blockchain teknolojisinin, dünyada önde gelen isimlerinin bir araya gelerek oluşturmuş olduğu Litecoin, şuan piyasanın en güvenilen dijital paraları arasında gösterilmektedir. 2011 yılında BTCnin en büyük rakibi olarak ya da BTCye alternatif olarak geliştirilen dijital para biriminin kurucusu, herkes tarafından tanınan Charlie Leedir. 2017 yılının sonunda açıklanan verilerek göre, piyasada Litecoin (LTC) nin etkisini şu şekilde özetleyebiliriz.

- Market Kapasitesi: 14.573.233.905 Dolar
- Piyasa Değeri: 267 Dolar


2017 yılı Aralık ayı sonundaki net değerler yukarıdaki gibidir. Şuan ise, coinin daha da değerlendiği görülmektedir.

Monero Coin Beklentileri 2018

XMR kodu ile satışa sunulan Monero Coin, 2017 yılında gelecek vaat eden coinler arasında gösterilmekteydi. Şuan ise birçok uzman tarafından 2018 yılının en büyük çıkışı yapacak coini olarak da gösterilmektedir. Yine 2017 yılının sonunda yani Aralık ayındaki verilere göre baktığımızda, coin için şu açıklamaları yapabiliriz.

Market Kapasitesi: 5.475.055.625 Dolar
Piyasa Değeri: 353 Dolar


Şuan Monero için bilinmesi gereken ilk durum kurucusunun tıpkı BTC tarafında olduğu gibi belli olmamasıdır. Ayrıca, transfer işlemlerinde sunmuş olduğu özel raporlama teknikleri ile de daha ICO kapsamındayken ne kadar güvenilir ve ileriye dönük bir proje olduğunu da yatırımcılarına göstermişti.

Neo Coin Beklentileri 2018

On Chainin CEOsu tarafından kurulmuş olan coinden, 2017 yılında çok fazla söz edilmemişti. Ancak, Kasım ayı sonrasında elde etmiş olduğu çıkış ile birlikte, hem geliştiricileri hem de piyasa değeri ile çokça yatırımcıların karşısına çıkmaktaydı. Neo Coin beklentileri 2018 yılı için ele alındığı zaman, kısa vadede de olsa güzel bir getiri sağlayacak olması ile söz edilmektedir. Şuan resmi verilere göre 2017 yılı Aralık ayındaki sonuçları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

- Market Kapasitesi: 3.616.788.500 Dolar
- Piyasa Değeri: 55 Dolar


Şuan için kripto para biriminin daha kendisini geliştirebilmesi adına uzun bir yolu bulunuyor. Ancak, daha şimdiden birçok kişinin elinde uzun vadede yatırım için binlerce Neo Coin olduğu ve talebin de giderek arttığı bilinmektedir.

Cardano Coin (ADA) Beklentileri 2018

Özel bir blockchain yazılım ekibi tarafından geliştirilmiş olan Cardano Coin, 2017nin sonlarında dikkat çeken coinler arasında yer alıyordu. Geliştirici ekibin yoğun bir şekilde yaptığı çalışmalar ve doğrudan Ethereuma rakip olarak gösterilmesi, Cardano Coin beklentileri içerisinde bahsetmemiz gereken ilk önemli durumdur. 2015 yılında geliştirmelerine başlanan projenin, 2018 yılında çok büyük bir fiyat artışına uğrayacağı, bu fiyat artışı ile birlikte de yatırımcının son derece fazla kar elde edeceği düşünülmektedir. 2017 Aralık ayı resmi verileri de şu şekildedir.

Market Kapasitesi: 10.238.807.572 Dolar
Piyasa Değeri: 0,39 Dolar


Ripple (XRP) 2018 Beklentileri

Birçok finansal kurum ile yaptığı anlaşmalar ve adım adım en iyi coin olma yolunda ilerlemesi ile anlatılan Ripple, 2018 yılının belki de en önemli coinlerindendir. Daha geçtiğimiz günlerde %20 gibi bir günlük artışa uğrayan coin, Türkiyedeki finansal kurumlar ile anlaşma yapmasının resmi olarak tamamlanmasının ardından daha da artacaktır. Şuan binlerce yatırımcının elinde stok yapmaya başlamış olduğu coin için beklentiler de oldukça yüksektir. Ripple beklentileri içerisinde, fiyatların yükselmesine etken olarak da, coin ile işlemlerin çok düşük masraf ve çok hızlı bir şekilde transfer edilebiliyor olması gelmektedir. 2017 Aralık ayı verileri ise şu şekildedir.

- Market Kapasitesi: 42.614.608.898 Dolar
- Birim Değeri: 1,10 Dolar


2018 En Çok Yükselmesi Beklenilen Coinler başlıklı yazımız da şuan piyasanın durumu göz önüne alındığın da kurlar çok oynak olduğu için sizlere 2017 verileri ve coinlerin gelecek beklentileri hakkında bilgi verdik. Aklınıza takılan soruları ve düşüncelerinizi yazmanız bizleri memnun edecektir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst