İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2018 YouTube Abone,Beğeni ve İzlenme Hilesi

BegeniHilesiCom

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2016
Mesajlar
104
Reaction score
0
9mGqrk.png


Eğer dünyanın en büyük video platformunda sizinde kanalınız varsa sizlere ; YouTube video görüntülemeleri, beğenileri ve abone sayınızı arttırma şansı veriyoruz. youtube.begenihilesi.com size Youtube kanalınızın abone sayısını arttırmak için fırsat sunuyor. En önemli faktörlerden biri bunlara ücretsiz, hızlı ve en kaliteli şekilde sahip oluyorsunuz.

Youtube İzlenme Hilesi

Youtube videonuzu çok sayıda kişiye göstermek ve onlarla paylaşmak göründüğü gibi kolay degil. Youtube izlenme hilesi kullanmak için ilk önce Youtube sitesine kendize ait bir video yüklenmeniz gerekmektedir. Bu videonun uzunluğu ve içerikliği Izleyigiler için keyifli olması gerekiyor. Güzel ve enteresan video yüklenirse, kendiliğinden çok sayıda Youtube Izlenme gelebilir. BegeniHiles.Com sizlere bu fırsatı ücretsiz sunmaktadır.Tek yapmanız gereken siteye giriş yapmanız.Sadece bu değil sizlere ücretsiz olarak abone ve beğeni hizmetinide vermektedir.

Youtube Abone Hilesi

YouTube hesabı olan çoğu kullanıcının az takipçi olma sıkıntısı herkeste vardır.Çok güzel videolarınız vardır fakat fazla kişiye erişim sağlayamazsınız.Herkesin sizin videosunu izlemesini, beğenmesini ve yorum yapmasını istersiniz.Bu yüzden çeşitli sitelere girerek kendinize takipçi kasmak için uğraşıp durursunuz.Bazen girdiğiniz siteler size takipçi atmadığı gibi sizin hesabınıza alabiliyorlar.Ama sakin olun artık güvenilir ve hızlı bir şekilde sizlerde kanalınızın takipçilerini artırabileceksiniz. youtube.begenihilesi.com sitesi sizlere ücretsiz olarak YouTube Abone Kasma ihtiyacınızı giderecektir.Sizlere günlük olarak ücretsiz kredi vererek sizlerde istediğiniz abone sayısına ulaşabilirsiniz.

Youtube Beğeni Hilesi

Herkes YouTube kanalı açabilir, video yükleyebilir veya da abone kasabilir.Fakat ne kadar kasarsanız kasın videolarınıza istediğiniz beğeni sayısını alamazsınz.Binlerce aboneniniz olur fakat videolarınıza az beğeni gelir.Hatta beğenmeyenler bazen dislike bile atabilirler.Bu yüzden çoğu YouTube kullanıcıları çeşitli yollara başvurarak videolarının beğenilerini arttırmaya çalışır.Bazen sorunlarla karşılaşırlar veya da hesaplarından olurlar. youtube.begenihilesi.com hilesi asla sizin hesabınızı ele geçirmez ve sizden habersiz hiç bir işlem yapmaz.Sizlere ücretsiz olarak Youtube Beğeni Hilesi yapmanıza yardımcı olur.Sistemlerinde asla sizin YouTube bilgilerinizi saklamaz,göremez ve dağıtamaz.

Sizlerde YouTube de abone, begeni ve izlenme hilesini güvenilir şekilde kullanmak istiyorsanız Youtube.BegeiHilesi.Com adresini tercih edebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Selim96

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Ocak 2019
Mesajlar
103
Reaction score
41
Konum
Erbil
Youtube beğeni kasmak isteyenler bu siteleri deneyebilirler. Birçok site var ancak hepsine güvenemedim. Siz de yeni ve güvenilir Youtube beğeni ve abone kasma sitelerinden bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

kazan.youtubeturkiye.net
ytabone.net
aboneapp.com
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst