İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2019 yılında Türklerin en çok izlediği 10 Hint filmi

furkansayers

İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2019
Mesajlar
163
Reaction score
44
Hint film izleyenlerin en fazla izleyip de tavsiye ettikleri filmlerden oluşan popüler hint filmleri listesinde romantik filmlerin fazlalığı dikkat çekiyor. En güzel Bollywood filmleri sıralamasını ülkemizde en çok takip edilen Hint filmleri izleme sitesi Hint film keyfi sayfasından derledik.

En iyi Hint filmleri tavsiye filmler sıralamasında da ilk sıralarda olan sinema filmlerinden oluşmaktadır.
en güzel hint filmleri 2019.jpg


En iyi 10 Hint filmi

1- Half Girlfriend filmi
Chetan Bhagat ve Shobha Kapoor'un yapımcılığını üslendiği filmin başrollerinde Shraddha Kapoor ve Arjun Kapoor yer alıyor. Üniversiteye yeni başlayan bir gencin, okulun en popüler kızına aşık olmasıyla başlayan süreç öyle bir gelişiyor ki, siz burada filmin ilerisini düşünemiyorsunuz bile. Filmde Windows'un sahibi Bill Gates de ilk kez rol almış.

2- Padmavati Hint filmi
Deepika Padukone ve Shahid Kapoor'un başrollerinde olduğu sürükleyici bir tarihi başyapıt. Aşk ve sadakatin en önemli örneklerinden biri olarak gösterilen filmde hükümdarlık ve ardından gelen hırsa karşı insanların hayatına kastetmenin ne kadar olağan olabileceği, buna karşı aşk ve ülke sevdasının her zaman galip geleceği konu ediliyor.

3- Hindistan Eşkıyaları sinema filmi
En çok izlenen Hint filmleri sıralamasında 3. sırada Aamir Khan'ın son sinema filminde oyuncular içinde Amitabh Bachchan, Katrina Kaif ve Fatima Sana var. Tarihi bir film olarak geçtiğimiz aylarda Türkiye'de de gösterime girmiş olan Hint filminin en çok izlenenler sıralamasında yer aldığını da göz önüne alarak filmi izlemenizi öneriyorum.

4- Race 3 Hint filmi
Bir seri filmi olan Race 3 ünlü isimleri bir araya getirdi. Geçtiğimiz yıl gösterime girmiş olmasına rağmen hala en çok izlenenler listesinde yer alan filmde mafyatif bir kurgu ile intikam ve yükselme ile ilgili bir senaryoda Salman Khan, Anil Kapoor ve Jacqueline Fernandez rol alıyor.

5- Tiger Zinda Hai konusu
Katrina Kaif ve Salman Khan'ın Tiger 1 filminin devamı olan filmin ilki İstanbul'da geçiyordu. İkinci film de en çok izlenenler listesine girmeyi başardı. 2017 yılında gösterime girmesine rağmen hala en çok izlenenler sıralamasında yer aldı.

6- Zero Shahrukh Khan filmi
Shahrukh Khan'ın son filmi 2019 yılında gösterime girmişti. Bir cücenin gözünden aşk ve sadakatin anlatıldığı film Türkler tarafından en çok izlenen sinema filmlerinden oldu. Filmde Katrina Kaif ve Anushka Sharma da yer almıştı.

7- Jab Harry Met Sejal Hint filmi
Shahrukh Khan ve Anushka Sharma'nın 2017 yıldan gösterime girmiş olan filmleri olan Jab Harry Met Sejal hala çok izlenenler listesinde.

8- Hichki sinema filmi
Hichki filmi konusu konuşmasında sıkıntı olan bir kadının iş hayatında yaşadıkları ve bununla mücadelesi. Rani Mukherjee'nin başrollerde olduğu film gerçekten de harika bir film. Siz iyinet sakinlerinin kesinlikle izlemesini isterim.

9- Baaghi filmi
Tiger Shroff ve Shobha Kapoor'un başrollerinde olduğu hem aksiyon hem de aşkın kol gezdiği bir film. Türklerdeki gibi aşkı sadece cinsellikten ibaret görmeden yapılmış güzel bir film.

10- Secret Superstar filmi konusu
Kız çocuklarına engellemeleri konu alan bir Aamir Khan klasiği diyebiliriz. Türkiye'de de gösterime giren sinema filmini bir ders olarak izletebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst