İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2050 $ paypal bozdurulacaktır

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2050 $ paypal bozdurulacaktır. ilgilenenler komisyon oranlarıyla PM atarlarsa sevinirim.

U

uzaymerkezicom

Misafir
arkadaşlar kimliği, cebi, ev adresi v.b tanımadığınız kimselere bozmayın. çok dolandırıcı var bu ara piyasada... bozmak isteyenlerde sanal kartlar alsınlar inernette var, aynı paraya gelir komisyon ödeyeceğinize :)

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar kimliği, cebi, ev adresi v.b tanımadığınız kimselere bozmayın. çok dolandırıcı var bu ara piyasada... bozmak isteyenlerde sanal kartlar alsınlar inernette var, aynı paraya gelir komisyon ödeyeceğinize :)

sanal kartla paypal'ın nasıl bir ilgisi var paypal bozduruluyorsa nasıl?
biz bilmiyoruzda.

U

uzaymerkezicom

Misafir
bi dönem gcard, imt card'lar vardı. biraz internette araştırırsanız çıkar.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uyarı yapmakta haklı sayılırsın ama bu konu altında yapman pek hoş olmamış. sanki bana biraz atıfta bulunmuşsun. i-trade ime ve seninkine bakarsan anlarsan. Bu forumda az çok herkes tanır beni.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende dahil tanıyorum arkadaşı ve güvenlik açısından herhangi bir sıkıntı çekmeyeceginizi beyan edeyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.