İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

240+Özgün İçerik, Günlük 500+Tekil, Anında İndex, Bilindik Apk Download Sitesi

cgrbrt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satış Teklif usulüdür, tüm analiz bilgileri konuda mevcuttur. Sadece fiyat tekliflerine yanıt verilecektir.Kafamda bir fiyat var o fiyata en uygun teklife satılacaktır. Mart 2014'te blogger olarak açıldı 17 Mayıs 2015'te wordpress e taşındı.
Google da arama önerisi olarak çıkar anında ilk 3 te index alır. İlgili görsel aşağıda.
- Site içeriğinde hileli apklar, oyun tanıtımları, incelemeler mevcuttur
- Site içeriğinde hiç bir şekilde doğrudan c/p konu yoktur. Resimlerin bir kısmıda İmagets ile özgünleştirilmiştir.
-Aşağıdaki ilk grafiklerde göreceğiniz gibi 2015 başlarından beri çok ilgilenilemedi bu nedenle düşüş oldu. Ancak son 1 haftadır tekrar içeriklere ağırlık verildi yükseliş başladı.
İlk sorulan soru gelir. Siteyi reklam geliri elde etmek için kullanmıyorum. Mailing veritabanı oluşturmak için kullandım. Nitekim bundada başarılı oldum. Kısacası banner reklam denenmedi diyebiliriz. Bc.vc gelirleri tanıtım makalesi satışıyla aylık 70 dolardan fazla kazanıldığı aylar oldu. Ancak dediğim gibi benim gelir modelim mailing üzerine kurulu o yüzden site üzerinden ölçümleme bilgisi veremem. Elbette bu özelliklere sahip bir siteden kolaylıkla ayda 100$ fazlası gelir elde edilebilir.

Son derece şeffaf ve detaylı bir satış konusu açtığımı düşünüyorum. Detaylı pm veya meraktan domaini sormak için yazmayın lütfen. Karşılıklı anlayış ve saygı içerisinde satış tamamlansın.

Mart 2014 - 17 Mayıs 2015 Detaylı Trafik Bilgisi
9zm5JxZ.png

BDd8oyB.png

Son 1 Aylık Blogger İstatistikleri (17 Mayısa Kadar)
jQ31MMs.png

W4Gvd5t.png

17 Mayıs - 23 Mayıs 2015

pFhAPgR.png

xoNPkpS.png

86AZEGG.png

22 Şubat 22 Mayıs Google Webmasters Bilgileri
4ljzzAH.png

Alexa Bilgileri
o4C8TSu.png

Domain Bilgileri
xmJwnj5.png

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5