İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

25-02-2008 Askere Gidiyorum.

M

maiL

Misafir
merhaba.
25 şubat günü Balıkesir - BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI nda TNK. SLH. ÇVŞ olarak vatani görevimi yapmaya gidiyorum.

Hepinize mutlu ve güzel paylaşımlı günler diliyorum.
Hoşçakalın..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
hayırlı teskereler arkadaşım...

Hafta sonları girersiniz herhalde.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hadi bakalım, birşey kalmamış gitmene, hayırlı teskereler al inşallah.

M

maiL

Misafir
saolun arkadaşlar. hayırlısıyla bi gidelim bakalım, okuduğum ve duyduğum yorumlara göre güzel ve rahat bir yermiş. tabi herkes bi yorum yapıyor bilmiyorum ne derece doğru :)

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
askerliği yeni bitirmiş olarak acemi birliği ile usta birliği arasında dağlar kadar fark var. acemi birliği belki zorlu geçebilir ama şundan emin ol ki usta birliğinde rahat edeceksin. ve zaman geçiyor bizamanlarda 460 idim şimdi ise 1 ay geçti üstünden...

hayırlı teskereler.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Hayırlı teskereler mail. Güle güle git güle güle gel.

askerliği yeni bitirmiş olarak acemi birliği ile usta birliği arasında dağlar kadar fark var. acemi birliği belki zorlu geçebilir ama şundan emin ol ki usta birliğinde rahat edeceksin. ve zaman geçiyor bizamanlarda 460 idim şimdi ise 1 ay geçti üstünden...

hayırlı teskereler.

evet haklısın raiden zaman çok feci geçiyor. Sen 460 saydın üzerine bir ay geçti biz 550 saydık neredeyse 6-7 yıl geçti :p

M

maiL

Misafir
saol tugrul. hepiniz allaha emanet olun. sanırım yarından sonra giremiyeceğim foruma 1.5 ay kadar. kendinize iyi bakın. iyi paylaşımlar..

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
hayırlı teskereler peşinden bende gideceğim artık heralde
yaş 25 oldu hala gitmedik valla

M

maiL

Misafir
saol artofevil. inşallah güzel bi yere gidersin.

İşte Gidiyorum, Birşey demeden, Arkamı dönmeden, Şikayet etmeden, Hiçbirşey almadan, Birşey vermeden, Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum...

M

maiL

Misafir
saol sempaty. senide zamanında çok uğraştırdım sorularımla. gerek diğer nickim DeviLLe ile olsun gerek bu nickimle baya bir yardımın oldu. hakkını helal et.

yola çıkmama kaldı 3 saatim :)

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Allah'a emanet ol.Sağ salim dönmen dileğiyle.Hayırlı tezkereler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.