İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

250 $ pp aranıyor

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
250 $ paypal alcam 1.1

İtraderi Saglam kişilerden almak istiyorum

eski üyelerden olursa daha iyi olur

`Pi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Seninle anlaştık paranı yolladım paypala.Sonra havale yapıcam diye beklettin beni yok onay kodu bekliyorum yok öle yok böyle diye.MSnde cevap vermedin Uzun bi zaman geçtikten sonrada geldin hesap limited oldu dispute aç dedin.
Bunu açıklamasını yaparmısın.Burda benim günahım neki param senin yuzunden bloke olsun.
Dürüstlükten bahsederken mangalda kül bırakmıyorsun ama kendine gelince icraat yok

`Pi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yakalandınızmı derken Madem Bişey biliyordun neden birinin yakalanmasını bekledin ?

shape

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banada aynısı oldu dispute açtım şuan.
Aynı davayı banada yaptı **

bluestanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arkadaşa yakalandınız mı :)

harbi yaptığın ilginç bir davranış adamın parası bloke olmuş senin girdiğin muhabbete bak eğer bu adam dolandırıcılık yapmışsa burda açın kanıtlayın bu arkadaşı banlasınlar..

(arkadaş diye hitap ediyorum ama dolandırıcı olduğu ispatlanırsa hitap şeklimde değişir)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Sizin paypal koruyucunuz muyum ?

Bunun için her ay aidat mı veriyordunuz da şimdi şikayet ediyorsunuz ?

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

size kimse koruyuculuk yapın demediki sadece sizce doğrumu resmen dalga geçer gibi bu kişiye yakalandınız demek..

Bir geçmiş olsun demek bir yapabileceğimiz birşey varmı demek yerine bunları söylemeniz..

yada hiç birşeyde yazmasanız olur ama siz resmen dalga geçer gibi olmuş..

Bu yüzden mesajınızı ve diğer arkadaşlara yazdığınız cevaplar ile ortamı gerdiğiniz için sizi kınıyorum..

Konuya gelince arkadaşım mağdur isen.. Arkadaşın adını soyadını vs aldığın bilgileri burada paylaşacaksın ki birdaha alışveriş yaparken bizler dahil konuyu okudğumuzda alışverişi yaparken düşünmeliyiz yardımcı olabilirsin..

`Pi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Arkadaşım kimsenin sana bişey şikayet ettiği falan yok.Uslübun yanlış onu belirtmişler.Yoksa senden koruma olmanı beklemiyor kimse.Hatta hiçbişey beklemiyor

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
O sizin nasıl anladığınıza bağlı.

Siz mi salaksınız yoksa bunlar mı çok akıllı ?

Bile bile dolandırılmak sizinkisi olsa gerek.Kim neden size acısın ?

Buram buram kitlemeye geldim ben kokan bu arkadaşlar ticaret yapmadan önce düşünseydiniz.

X

Xman

Misafir
Whm sen burada eskilerdensin madem bu adamın dolandırıcı olduğundan eminiz iyinete yada modlara pm atıp ilişiğini kestirelim forumdan daha fazla kişinin canını yakmasın

`Pi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadaşım boş boş konuşma.Sen kimsinki biz acıyacaksın.Olayı nereye çektin.Hiç alakan olmayan konuya maydonoz oluyorsun .Sonrada salak muhabbeti yapıyorsun.Salaklık bu senin yaptığın gibi bişey olsa gerek.
Germe insanı boşyere.Bak işine.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
ne o canı yanmış kazlar gibi bağırıyorsun ?

aklınız neredeydi ?

neden beni kimse dolandıramıyor da sizi dolandırıyor ?

biraz kendinize bakıp düşünmeniz lazım.

kendinizi şanslı hissedin ve 300-500 dolar ile kurtulduğunuza şükür edin.

bu da size ders olsun ki bir daha bilmediğiniz insanlarla paypal ticareti yapmayın.

paypal,kullanmasını bilmeyenler için tam bir tuzaktır.

bu yazdıklarımdan ister feyz alırsınız ister garez.

`Pi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimsenin bağırdığı yok.Sen kendini çok önemli şahsiyet gibi görüp akıl dağıtmayı kes artık istersen.
Kendinize bakıp düşünün derken birde sen kendine bakıp düşün istersen .Ne yapıyorum şuan diye.Sana mı kaldı milleti azarlamak hakaret etmek arkadaşım.Benim param sanane.Kendi işine baksana.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Ben zaten paypal adına önemli bir şahsiyetim . :=)

Ayda 10 binlerce dolar bozmama rağmen bir dolar dahi kaybetmiyorum.

Neden mi ? Bilmediğim kazığa eşşeğimi bağlamıyorum.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben zaten paypal adına önemli bir şahsiyetim . :=)

Ayda 10 binlerce dolar bozmama rağmen bir dolar dahi kaybetmiyorum.

Neden mi ? Bilmediğim kazığa eşşeğimi bağlamıyorum.

tamam burada sende dolandırılmamış olabilirsin başkasıda dolandırılmamış olabilir fakat senin bununda galga geçmek hakkını kim veriyor sana onu diyoruz işte halen bir sucun varsa onuda kabullenmiyorsun..

Sen resmen bu adam düşmüş dur birde ben vurayım mantığındasın..Lütfen milleti iyice üzme çok yanlış şeyler bunlar..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Vuracağım tabi ki.
Ben vurmazsam sen vurmazsan bu arkadaş gene gidip aynı hatayı yapacak.
Adımdan daha eminim.

Ortlama olarak 3 günde bir kere x kişi dolandırıcıdır başlığı açılıyor ama halen daha bu insanlarla ticaret yapıyorsunuz.

Dalga da geçilir sizinle maytapta.

Bu arkadaş şimdi ""oh nasıl da aldım paraları"" diyerek bu konuyu okuyordur.

Her 3 ayda bir bunlar gibi 3 tane çıkar,piyasa da ne kadar dolandırılacak adam varsa dolandırır ve kaybolur gider.

Siz böyle devam ettikçe ne dolandırıcılar biter ne de bu olaylar.

X

Xman

Misafir
Ben aylardır burdayım hemen herkes tanır bilir sağlamlığımı, ara ara elime sağlam paypal geçer ederinden satmak isterim almazlar 3 kuruş aşağı veren dolandırıcılara gider alırlar sonrada whm nin dediği gibi 3 güne bir başlık açılır dolandırıldım diye, ucuz etin yahnisi yenmez arkadaşlar çok düşük fiyatla satış yapanlardan uzak durun kesinlikle.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.