Efe yüksel'den cvp şu şekilde;
E-Posta:
[email protected]
İsim:Efe Yüksel
Mesaj: forumda benden özür dilemezsen. tamamen seni mahkemeye vericem. bundan emin olabilirsin. adıma tecavüz etmekten kefalet parası istiycem. ve paranı vermem cunku google bile hit yollarken virüslü siteye girmek istiyormusunuz uyarısını veriyor virüs yapana para vermem. adıma tecavüz yapmaktan gidebilirsin. acil yazmazsan savcılıga verilceginden emin olabilirsin
Toprak : Birincisi senden ne forumda nede başka bir yerde özür dilemem ikincisi seni o kadar aradım mailler attım neden cvp vermedinde hakaret ettiğimi düşünerek cvp verdin bunu sana sadece ben söylemiyorum bütün webmasterler senden şikayetçi ve benim düşündüğüm şeylerin aynısını düşünüyorlar.neyse sana diyeceğim şu madem bu kadar şerefini haysiyetini düşünen birisin neden internet ortamında işini doğru dürüst yapan insanların hakettiklerini vermiyorsun herkeze bir ban sebebi söylemişsin bana sebebpte söylenmedi ban sebebi söylediğin arkadaşlarada saçma sapan sebebler söylemişsin banada söyleseydin bunlara benzer birşey söylerdin herhalde..
birde bana sitemin google koruması olan stopbadware için sitemin virüs, trojanlı olduğu için ban sebebiniz demeye çalışıyorsun ama bunun seninle hiçbir ilgisi yok siteme birileri tarafından sitenin açıklarına dayanarak trojan bulaştırdıklarından dolayı google bu korumayı koymuştur.ve sitemde trojan veya virüs olması seninle çalışmama mani olmaz.çünkü sitemde trojan varsa ziyaretçim az ise sana tık gönderemem ve para kazanamam ama ziyaretçim var ise tıklanıyorsa bannerlerine bana panelinde yazan ödemeyi yapmak zorundasın! tıkların hilelimi olduğunu düşünüyorsun? hileli hit sade tık olur gold üye olmaz.senin bu mesajda soracağın soruları tahmin ettiğim içim peşin peşin cvp yazıyorum.
senin insanlığın bumu yani burda sana söylediğim lafa alınacak kadar insaniyetin varmıydı senin ,bak seninle daha öncedende çalıştık ve bu yüzden tık başına çalışmaya karar verdim.bana msn den sorduğum kişilerin cvpları olumsuz olmasına rağmen benim kişisel olarak sana güvencem olduğu için kimseyi dinlemedim ve tık başına 2 ay çalıştım seninle ama sonu kötü oldu..sen nasıl bir insansın ya hala kalkıpta kendini savunabiliyorsun inanamıyorum.ya senin gözlerin forumlarda yazılanları görmüyor yada işine gelmediğinden böyle konuşuyorsun.
istediğin kişiye istediğin savcılığa, mahkemeye verebilirsin ben buradayım adımı soyadımı ve bana ulaşabileceğin bilgiyi verebilirim.ama sen? tabiki kendinle ilgili hiçbir bilgiyi veremezsin, neden? çünkü birsürü webmasteri dolandırdın ve dolandırdığın webmasterlerden birisi sana ulaşacağından dolayı bilgi veremiyorsun..Ben İstanbuldayım yerini söyle bana ben geleyim senin gelmene gerek yok istanbuldaysan neresindenysen söyle geleyim başka bir ildeysende geleceğim yeterki yerini söyle
Son olarak seninle çalıştığımıza dair elimde kanıtlar var.Sanmaki bu olay böyle kapanacak elimdeki kanıtları kullanacağım açık ve net bir şekilde gözüküyor senin bana olan borcun, bak zamanı geldiğinde nasıl vereceksin o parayı
BANA SİTEMİN İLETİŞİM BÖLÜMÜNÜ KULLANARAK BİRŞEYLER YAZMA! BURADAN YAZDA HERKEZ GÖRSÜN NE YAZILIYOR NE KONUŞULUYOR.