İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

26 Şubat Juzy Ödemeleri Hk.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hoca benimde odemem görünmüyr. bir bakar msıın. ref numaram nasıl bakıyorum bilmiyroum valla

Merhaba,
partnerid 1540 da belirtmiş oldugunuz hesabınız 364 tık görünmekte ödemeye hak kazanabilmek için 5 YTL sınırına gelmeniz gerekmekte. dolayısı ile 364 tık bu standartlarda olmadıgında ödeme yapılmamış.

yakamoz01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam panelde başka yazıyordu da sanırım 0,02 den hesaplanmıştı. neyse. kolay gelsin.

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Sizin için adminlerden bilgi aldım cuzi bir tıklamanız olmuş total 991 bununda karşılıgı ödenmiş. Hesap sahibi bayan adı gözüküyor mail ise bay birine ayit. Hesap sahibi ile görüşünüz hesabına para olması gerekiyor. problem devam ederse size yardım etmeye çalışırım.
merhaba hesabıma baktım para yok
evt hesap bir bayana ait ( ablam)
ama mail adresi benim lütfen ilgilenirseniz sevinirim yani 15 ytl yatması gerek

Toprak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10-15 ytl yi gönderirler merak etmeyin. hesap biraz kabardınmı banlanmış olursunuz ama juzy farkı işte kalite :) sahte tık yapmışınızdır siz yapmasınızda biri banneriniza 2 kere tıklama yapmıştır. juzy böyle der yani :D komik ya..
Tek tek ödemem yapılmadı diyor millet öyle ödeme yapılıyor işe bakarmısın bide çok iyi olduklarını savunması yok mu adamı çileden çıkarıyor ya nys o 900 ytl boğazınızda kalsın zehir zıkkım olsun daha ne diyimki

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
10-15 ytl yi gönderirler merak etmeyin. hesap biraz kabardınmı banlanmış olursunuz ama juzy farkı işte kalite :) sahte tık yapmışınızdır siz yapmasınızda biri banneriniza 2 kere tıklama yapmıştır. juzy böyle der yani :D komik ya..
Tek tek ödemem yapılmadı diyor millet öyle ödeme yapılıyor işe bakarmısın bide çok iyi olduklarını savunması yok mu adamı çileden çıkarıyor ya nys o 900 ytl boğazınızda kalsın zehir zıkkım olsun daha ne diyimki

Merhaba,
Bu pencerede kendi müşterilerime yardımcı olmak istiyorum. Diger bir konu açınız protesto ediniz diyecegim ancak her konuya zaten sıkıntınızı yazmıssınız anlayan anlaması gerekeni anlamıştır diye düşünüyorum. izin verirseniz burada arkadaşlara yardımcı olayım.

Toprak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)))

Herşeye bir kulp uyduruyorsun. çok merak ediyorum sana efe yüksel denilen şerefsiz ne kadar para veriyorda sende onun ... yapıyorsun.neyse siz 50 100 tıklı olan hesapların ödemelerini yapın diğerlerini banlamaya devam edin :) ''İLLAKİ BİR GÜN ALIRIZ''

Toprak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu kadarda olmaz kiii

Efe yüksel'den cvp şu şekilde;

E-Posta:[email protected]
İsim:Efe Yüksel

Mesaj: forumda benden özür dilemezsen. tamamen seni mahkemeye vericem. bundan emin olabilirsin. adıma tecavüz etmekten kefalet parası istiycem. ve paranı vermem cunku google bile hit yollarken virüslü siteye girmek istiyormusunuz uyarısını veriyor virüs yapana para vermem. adıma tecavüz yapmaktan gidebilirsin. acil yazmazsan savcılıga verilceginden emin olabilirsin

Toprak : Birincisi senden ne forumda nede başka bir yerde özür dilemem ikincisi seni o kadar aradım mailler attım neden cvp vermedinde hakaret ettiğimi düşünerek cvp verdin bunu sana sadece ben söylemiyorum bütün webmasterler senden şikayetçi ve benim düşündüğüm şeylerin aynısını düşünüyorlar.neyse sana diyeceğim şu madem bu kadar şerefini haysiyetini düşünen birisin neden internet ortamında işini doğru dürüst yapan insanların hakettiklerini vermiyorsun herkeze bir ban sebebi söylemişsin bana sebebpte söylenmedi ban sebebi söylediğin arkadaşlarada saçma sapan sebebler söylemişsin banada söyleseydin bunlara benzer birşey söylerdin herhalde..
birde bana sitemin google koruması olan stopbadware için sitemin virüs, trojanlı olduğu için ban sebebiniz demeye çalışıyorsun ama bunun seninle hiçbir ilgisi yok siteme birileri tarafından sitenin açıklarına dayanarak trojan bulaştırdıklarından dolayı google bu korumayı koymuştur.ve sitemde trojan veya virüs olması seninle çalışmama mani olmaz.çünkü sitemde trojan varsa ziyaretçim az ise sana tık gönderemem ve para kazanamam ama ziyaretçim var ise tıklanıyorsa bannerlerine bana panelinde yazan ödemeyi yapmak zorundasın! tıkların hilelimi olduğunu düşünüyorsun? hileli hit sade tık olur gold üye olmaz.senin bu mesajda soracağın soruları tahmin ettiğim içim peşin peşin cvp yazıyorum.

senin insanlığın bumu yani burda sana söylediğim lafa alınacak kadar insaniyetin varmıydı senin ,bak seninle daha öncedende çalıştık ve bu yüzden tık başına çalışmaya karar verdim.bana msn den sorduğum kişilerin cvpları olumsuz olmasına rağmen benim kişisel olarak sana güvencem olduğu için kimseyi dinlemedim ve tık başına 2 ay çalıştım seninle ama sonu kötü oldu..sen nasıl bir insansın ya hala kalkıpta kendini savunabiliyorsun inanamıyorum.ya senin gözlerin forumlarda yazılanları görmüyor yada işine gelmediğinden böyle konuşuyorsun.

istediğin kişiye istediğin savcılığa, mahkemeye verebilirsin ben buradayım adımı soyadımı ve bana ulaşabileceğin bilgiyi verebilirim.ama sen? tabiki kendinle ilgili hiçbir bilgiyi veremezsin, neden? çünkü birsürü webmasteri dolandırdın ve dolandırdığın webmasterlerden birisi sana ulaşacağından dolayı bilgi veremiyorsun..Ben İstanbuldayım yerini söyle bana ben geleyim senin gelmene gerek yok istanbuldaysan neresindenysen söyle geleyim başka bir ildeysende geleceğim yeterki yerini söyle

Son olarak seninle çalıştığımıza dair elimde kanıtlar var.Sanmaki bu olay böyle kapanacak elimdeki kanıtları kullanacağım açık ve net bir şekilde gözüküyor senin bana olan borcun, bak zamanı geldiğinde nasıl vereceksin o parayı

BANA SİTEMİN İLETİŞİM BÖLÜMÜNÜ KULLANARAK BİRŞEYLER YAZMA! BURADAN YAZDA HERKEZ GÖRSÜN NE YAZILIYOR NE KONUŞULUYOR.

M

MasterTR

Misafir
diger konudada yazmi$tim eger dava edecekse benide etsin

efe yuksel $erefsizin onde gidenidir dikkat edin hicbir i$ine guvenmeyin. iyinetadmin bu ki$ilerin reklamini forumda yapilmasina bir engel olmali bence. efe yuksel gibi $erefsiz insanlar cok webmasteri dolandirdi.

iyinetadmin i duyarli olmaya cagiriyorum.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bende bu kisi ve bu kisi adina is yapanlarin forum tarafindan cezalandirilmasini istiyorum.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Küfretseler banamısın demiyor ya bu kadar olur insanın yüzsüzlüğü bukadarmı? üstte para verseler bu lafları yemem bırakırım o işi ben insanım diye gezen o şahıs varya toprak sitenin altında toprak yazıyor diye banlamış :) benim biraderin nicki Toprak tı sen zannetti sanırım hesabın biri o yuzden biride trojan yüzünden banlanmış yazık haram zıkkım olsun boynun altında kalsın daha ne diyim efe sana pühh.

TurkOyun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Efe yüksel'den cvp şu şekilde;

E-Posta:[email protected]
İsim:Efe Yüksel

Mesaj: forumda benden özür dilemezsen. tamamen seni mahkemeye vericem. bundan emin olabilirsin. adıma tecavüz etmekten kefalet parası istiycem. ve paranı vermem cunku google bile hit yollarken virüslü siteye girmek istiyormusunuz uyarısını veriyor virüs yapana para vermem. adıma tecavüz yapmaktan gidebilirsin. acil yazmazsan savcılıga verilceginden emin olabilirsin

Toprak : Birincisi senden ne forumda nede başka bir yerde özür dilemem ikincisi seni o kadar aradım mailler attım neden cvp vermedinde hakaret ettiğimi düşünerek cvp verdin bunu sana sadece ben söylemiyorum bütün webmasterler senden şikayetçi ve benim düşündüğüm şeylerin aynısını düşünüyorlar.neyse sana diyeceğim şu madem bu kadar şerefini haysiyetini düşünen birisin neden internet ortamında işini doğru dürüst yapan insanların hakettiklerini vermiyorsun herkeze bir ban sebebi söylemişsin bana sebebpte söylenmedi ban sebebi söylediğin arkadaşlarada saçma sapan sebebler söylemişsin banada söyleseydin bunlara benzer birşey söylerdin herhalde..
birde bana sitemin google koruması olan stopbadware için sitemin virüs, trojanlı olduğu için ban sebebiniz demeye çalışıyorsun ama bunun seninle hiçbir ilgisi yok siteme birileri tarafından sitenin açıklarına dayanarak trojan bulaştırdıklarından dolayı google bu korumayı koymuştur.ve sitemde trojan veya virüs olması seninle çalışmama mani olmaz.çünkü sitemde trojan varsa ziyaretçim az ise sana tık gönderemem ve para kazanamam ama ziyaretçim var ise tıklanıyorsa bannerlerine bana panelinde yazan ödemeyi yapmak zorundasın! tıkların hilelimi olduğunu düşünüyorsun? hileli hit sade tık olur gold üye olmaz.senin bu mesajda soracağın soruları tahmin ettiğim içim peşin peşin cvp yazıyorum.

senin insanlığın bumu yani burda sana söylediğim lafa alınacak kadar insaniyetin varmıydı senin ,bak seninle daha öncedende çalıştık ve bu yüzden tık başına çalışmaya karar verdim.bana msn den sorduğum kişilerin cvpları olumsuz olmasına rağmen benim kişisel olarak sana güvencem olduğu için kimseyi dinlemedim ve tık başına 2 ay çalıştım seninle ama sonu kötü oldu..sen nasıl bir insansın ya hala kalkıpta kendini savunabiliyorsun inanamıyorum.ya senin gözlerin forumlarda yazılanları görmüyor yada işine gelmediğinden böyle konuşuyorsun.

istediğin kişiye istediğin savcılığa, mahkemeye verebilirsin ben buradayım adımı soyadımı ve bana ulaşabileceğin bilgiyi verebilirim.ama sen? tabiki kendinle ilgili hiçbir bilgiyi veremezsin, neden? çünkü birsürü webmasteri dolandırdın ve dolandırdığın webmasterlerden birisi sana ulaşacağından dolayı bilgi veremiyorsun..Ben İstanbuldayım yerini söyle bana ben geleyim senin gelmene gerek yok istanbuldaysan neresindenysen söyle geleyim başka bir ildeysende geleceğim yeterki yerini söyle

Son olarak seninle çalıştığımıza dair elimde kanıtlar var.Sanmaki bu olay böyle kapanacak elimdeki kanıtları kullanacağım açık ve net bir şekilde gözüküyor senin bana olan borcun, bak zamanı geldiğinde nasıl vereceksin o parayı

BANA SİTEMİN İLETİŞİM BÖLÜMÜNÜ KULLANARAK BİRŞEYLER YAZMA! BURADAN YAZDA HERKEZ GÖRSÜN NE YAZILIYOR NE KONUŞULUYOR.

uğraşma adam şerefsis herkesin parasına yattı

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bukadar insanın parasının üstüne yattı, Acaba ahirette ne yapacak merak ediyorum:)

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ordamı napacak? Düşünse Dünyada yaparmı ar olmalı biraz insanda sahtekarlıktan onu birileri vermesinde mahkemeye dua etsinde kimse ugrasmıyor 20 webmaster onu dava etse savunmaya bile hakkı olamaz kendisi okuyorsa bu mesajları kedi gibi saklanmasın adamlıga davet ediyorum. ( Tabi oda varsa ) iyi calısmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.