İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2$ webmaster olunuyor.

E

Erhan

Misafir
kazanc11' Alıntı:
baska nicklerle girip mesaj yazma lamer hatta w lamer referas goster olum bana referans sallama ......... kendini kandırma
Ya ne ufaklıklar var ya. Valla güldürüyorsun beni. efeS nickinin altına bak bi. Banned yazıyor. Adminin canı istemis banlamıs. Sedo'yu kalayladım diye. Bu arada sanırım sen 11 yaşındasın. :) "olum", "molum" gibi laflar etme. Sizin gibilere referans felan göstermem. Atymir, eg-zotikbul, Elmasgunes, Bedavalar-Net, Zeynelkoc, Haymac, Malatyasporlu, Murat Özçırpıcı, Turkishdomains, Chatturk, MrcooL, Mod Bu saydıgım kullanıcı adlarını kullananlar sitelerimi biliyor. Ben hiç kasmasam sadece domain alıp satsam 11 yaşında referans referans diye bagıranlardan çok kazanırım :D
Neyse herkes kendine kazansın. Herkes benden cok kazansın. Özellikle murme ve kazanc11. Belki o zaman susarlar.

E

erotikbul

Misafir
evet bu arkadaş çok iyi kazanıyor. ben de şahidim. ama herkesin kazandığı kendine, herkesin yaptığı kendine. elin şeyi ile gerdeğe girmeye kalkmayın, daha iyisini biliyorsanız gelin kendiniz yapın.

S

sevdik

Misafir
bende şahidim vala :)

ArKaDaS sende su nickini değiştirme pardon iyinetadmin banlıyor dimi :)

Toplu bir af maili atalım admine kurtaralım nickini yazını tanımasam anlamıyacagım senin oldugunu

G

guajira

Misafir
kazanc11' Alıntı:
her Front Page kullanan bilen webmasterim diye geciniyor bunu anlamadim adam ne php ne asp ne jps hiç bir bilgisi yok webmasterim diye geciniyorlar. 2$ host alip webmaster oluyor artik millet bu alem iyice cıvıdı gibime gelior :(

Tabi tabi haklısın. Sen zaten DNA'dan gelme Allah vergisi yetenekle doğuştan biliyordun herşeyi dimi. İlk yaptığın site ISO kalite ödelü almıştı onu da hatırlıyorum. Adın Webmaster P.(php) Database'di diil mi? Yanılıyor da olabilirim tabi. Herkes nereden geldiğini unutmasın ve acemileri küçümsemesin bence. HA bi de acemiler de haddini bilsin tabi.

S

SempatiX

Misafir
Noluyor ya burası benim babam senin babanı dövere dönmüş :D Herkesin kazancı kendine ALlah daha çoğunu versin... Bu arada konuya gelirsek webmasterlik sadece php yada asp bilmekle olmaz... Html ile site yapan tasarımları mükemmel tanıdıklarımız vardır hemen hemen hepimizin... Di mi ? ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5