Doldurulması zorunlu alanlar
İstenen minimum fiyat: açık arttırma, başlangıç fiyatı 100 YTL, son tekliften 48 saat sonra biter.
Sitenin açılış tarihi:2007-04-09
Kategori, sitenin içeriği nedir: flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 2k http://extremetracking.com/open;ref1?login=minikcad
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyiyle
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı : hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: hayır
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok ki
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Doldurulması opsiyonel alanlar
Site adresi: www.minikcadi.net (kendisi katılamadığı için benden açmamı rica etti)
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): adsense 50 $ civarı getiriyordu artık kullanmıyorum sitede (banlı değil), reklamstore 75 ytl civarı getiriyo her ay. 3 aylık link satışından 300 ytl geliri var toplamda. aylık toplam gelir 175 ytl civarı oluyor haliyle.
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): son tekliften 48 saat sonra biter.
Satıcının eklemek istediği notlar: php, onarcade. seosu da var. domain isimtesilden transfer edilir. hemen al tekliflerini de bekliyorum.
İstenen minimum fiyat: açık arttırma, başlangıç fiyatı 100 YTL, son tekliften 48 saat sonra biter.
Sitenin açılış tarihi:2007-04-09
Kategori, sitenin içeriği nedir: flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 2k http://extremetracking.com/open;ref1?login=minikcad
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyiyle
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı : hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: hayır
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok ki
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Doldurulması opsiyonel alanlar
Site adresi: www.minikcadi.net (kendisi katılamadığı için benden açmamı rica etti)
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): adsense 50 $ civarı getiriyordu artık kullanmıyorum sitede (banlı değil), reklamstore 75 ytl civarı getiriyo her ay. 3 aylık link satışından 300 ytl geliri var toplamda. aylık toplam gelir 175 ytl civarı oluyor haliyle.
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): son tekliften 48 saat sonra biter.
Satıcının eklemek istediği notlar: php, onarcade. seosu da var. domain isimtesilden transfer edilir. hemen al tekliflerini de bekliyorum.