İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3-4 gunluk plusserver vps ariyorum

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar lutfen simdilik neden sormayin :)
3-4 gunluk plusserver-intergenia lokasyonlu vps ariyorum.Ucreti ne ise PayPal ile gonderecegim.

Kontrol paneli cPanel/WHM.
1 ip ve 5gb hdd yeterli.Kisa bir sureligine backup icin kullanacagim.

Tekliflerinizi en acilinden bekliyorum, iyi calismalar.

S

Sezginayhan

Misafir
plus server sinanda ve sinana guvenmeni tavsiye etmem yedeklerin gidebilir ahni benim giden yedeklerim gibi

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pardon, mesajimi duzelttim.
Kontrol paneli olarak cPanel/WHM gerekiyor.

S

sasu

Misafir
vps degılde plus uzerınde wın sunucu var yedeklerın ıcın yer ayırabılırım 1 aylık kullanabılırsın ucret almam :)

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vps degılde plus uzerınde wın sunucu var yedeklerın ıcın yer ayırabılırım 1 aylık kullanabılırsın ucret almam :)

Yardimin icin tesekkur. Fakat hesaplari WHM'den otomatik gecirecegim icin WHM gerekiyor :eek: VPS kurabilme imkanin var mi acaba ?

S

sasu

Misafir
SLiM_BoY sinan gunayın bulundugu sunucudasın sunucu kapandıgı ıcın benım sana vps acmam bırseye yaramaz benım musterım oluyosun attıgın maıle ne gıbı bır donus oldu gerekırse senı ben yaparız alırız yedeklerı alabılıyosak ve dıger kısılerede elımden gelenı yaparım

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SLiM_BoY' Alıntı:
Then, I'll rent a server today..I've spoken to one of my friend..What can we do next? And, you said that you're outside.Who can help me for the next steps?

Plusserver' Alıntı:
send me the old server name or ip of the old server. Today we are not able to start the provisioning. We will install the old server on monday. I will send you also the contract on monday

En son bu maillesme oldu. P.tesi'yi bekliyorum ben de..

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, cok acil Plusserver'dan sunucusu olan birisi araniyor arkadaslar,, Ucreti neyse verecegim,,,

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Valla Arkadasın Yedekleri Kaç Gündür Orda Adam Madur Oldu plusserver.de den whm paneli olan biri yardımcı olsun.

almanyadan başda dc olmazmı hız konusu o kadar kötü olmaz bence?

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla Arkadasın Yedekleri Kaç Gündür Orda Adam Madur Oldu plusserver.de den whm paneli olan biri yardımcı olsun.

almanyadan başda dc olmazmı hız konusu o kadar kötü olmaz bence?

Malesef, yedekleri alabilmem icin Plusserver'dan sunucu olmasi gerekiyor,, Baska turlu vermiyorlar :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.