İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3-4k Resim sitesi satlık

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site Adresi: xresim.net
İstenilen Fiyat: 750 ytl
Site Konusu: Resim sitesi
Günlük Hit Bilgisi: http://extremetracking.com/open?login=xresimm
Hosting Dahilmidir: 1 ay idare edebilirim.
Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Forumdan değerli bir arkadaşın yazdığı kod. Script sayılamaz yani.
Banlı Olduğu Sponsor ve Arama motoru Varmı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Yok
Domain isimtescil.nette kayıtlıdır. Site 2 güncelleme geçirdi sanırım ama pr almadı hiç.

Site resim arama sitesidir normalde ama resim galerisi bölümüde yapmayı planlarken satma kararı aldım. Adsense geliri günlük 2 ile 4$ arası değişmekte.
Hitler organiktir aranan kelimeleri site listelediği için aranan kelimelere gelmektedir genelde hit. Site 5 aydır açık ve sanıyorum içerik olduğu için banlanma gibi bir durum olmadı. Bazılarımız siteyi spam olarak nitelendirebilir ama spam anlayışı kişilere göre değişmekte oldugundan bana göre site spam sitesi değil çünkü içerik mevcut araanan kelimelerde.

Son 7 günlük adsense kazancı 23$.
Açık artırma değildir fiyat sabittir.
ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler yada sonkadeh-msn-com msn adresini ekleyebilirler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.