İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 ay tek sayfa kaldı aramada adı yok

Permission

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Aralık 2004
Mesajlar
6,458
Reaction score
3
Konum
izmir
Merhaba arkadaşlar.

İşlerimden dolayı sitelerimle ilgilenemedim 8 yaşındaki bir domaine sahibim portal olarak hizmet verdi. işlerimden ve sağlık problemlerimden dolayı ilgilenemedim ve google yeni algoritmasını takip edemedim sitem sanırım ceza aldı sırlamalardan düşü.

Bende yakında hizmetinizdeyiz yazı ile tek bir index sayfası ile 3-4 ay kendi haline bıraktım. webmasters/tools araçlarından tüm indexleri sildirmek için istekde bulundum URL’leri kaldır seçeneginden istekte bulundum ve sitem tamamen googleden kaldırıldı. bu şekilde bir süre kaldı ve 2-3 güne kadar kaldırma isteiğini iptal ettim 23k olan index 1,3k kalmış fakat domain adı şeklinde arattırdığımda artık sitem ilk 500 arasında bile yer almıyor.


Web sitemin nasıl bir ceza aldığı konusunda bir fikrim yok izlenecek yolda aklımda yok çünkü cezanın ne olduğunu bilmediğim için çözüm yolu aklımda yok.

Web sitemin tüm indexlerini sildirmek ve sıfırdan bir içerik ve index ile başlamak istiyorum bunun yolu nedir. domain ismi ile çıkmaması nedendir bilgisi olan paylaşsın.

www.site.com şeklinde cıkıyorum site.com şeklindede çıkıyorum fakat siteadi yazınca cıkmıyor
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst