İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 Aylık , PR3 , Özel Temalı Yemek Tarifleri Sitesi Satılıktır.

E

Erturk

Misafir
Site Adresi : www.lezzetle.com
İstenilen Fiyat : 600 TL (Pazarlık Yapılabilir)
Site Konusu : Yemek Tarifleri
Günlük Hit Bilgisi : 100+ Tekil Hit
Hosting Dahil midir : Hayır
PageRank Değeri : 3
Alexa Sıralaması Linki : Genel : 543,254 Turkiye : 18,890
Üye varsa , üye sayısı : Uyelik Sitemi Bulunmuyor.
Varsa Sitenin Aylık Getirisi : Adsense , Gunluk ortalama 1 $
Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahil mi ? : Wordpress
Varsa, Banlı Olduğu Sponsor ve Arama motorları : Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb : Hayır

Merhaba arkadaşlar.

Diğer projelerim ve yoğun iş temposundan dolayı ilgilenemediğim sitemi satmak istiyorum. Maskot ve Tasarım tamamen bana aittir. Ayrıca sistemde 3 adet ozel bot bulunmaktadır (Resimli tarifler , videolu tarifler , yorum botu). Yorum botu için 6 kişiye 500'er tane farklı yorum yazdırılmıştır. Tek tıklamayla herseyi anında güncelleyebilir ve her tarife otomatik onaylı yorum atabilirsiniz. Fiyatta pazarlık payı vardır. Siteyi açalı daha 3 ay olmasına ragmen en son PR guncellemesinde PR3 degeri almıştır. Eger fiyatı cok bulanlar varsa kabataslak şu anki sistemi kaca kurdurabileceginizi hesaplayabilirim.

Ozel Tema : 200 TL
Maskot : 50 TL
Resimli Tarif Botu : 20 TL
Videolu Tarif Botu : 20 TL
Yorum Botu : 20 TL
Yorum Botu İçin 3000 Ayrı Yorum Yazdırmak : 60 TL
Domain : 50 TL

Sadece bunlar 420TL yapmakta. Birde sitenin PR ve Alexa değerini düşünecek olursak istenilen fiyatın fazla olmadıgı kanaatindeyim.

İlgilenen arkadaslar PM ile yada konu altından ulaşabilirler.

Herkese teşekkürler şimdiden.

Dejavu58

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script güzel günlük 1$ kazanç için 600 tl fazla gibi eğer fiyat düşürürseniz düşünebilirim

axl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
sitede çoğu yerde türkçe karakter hatası görüyorum

fiyatta ciddi bir indirim düşünürseniz ilgilenirim yada sadece scripti satar mısınız?

E

Erturk

Misafir
script güzel günlük 1$ kazanç için 600 tl fazla gibi eğer fiyat düşürürseniz düşünebilirim

Siteyle ilgilenmiyorum hocam hiç. Siteden bir kazanc beklentim olsa daha farklı olurdu... Bu aralar www.izsur.com ile ugrasmaktayım. Acalı daha 1 ay oldu bu siteyi ve uye sayısı 4K ya yaklastı. Gunluk girişte 3-4K arası. Alexa degeri 26 Milyondan 600K ya düştüve düşmeyede devam ediyor. Yani bu siteyle de ugrassam daha fazla hit getirtirim. Ama vaktim yok.

sitede çoğu yerde türkçe karakter hatası görüyorum

fiyatta ciddi bir indirim düşünürseniz ilgilenirim yada sadece scripti satar mısınız?

Türkçe karakter hatası degil hocam o. Bahsettiğiniz şey Firefoxta oluyor sadece. Bot ile veri girişi yapıldıgı için tariflerin cekildigi yerde UL ve LI kullanımının resim ve ozel karakter ile yapılmasından kaynaklanıyor.

Fiyatı en son 500TL yapabilirim.

Sitenin temasını şu ana kadar 3 kişiye sattım. Bunlardan birisi www.kupseker.net . Arkadas 1 aylık calısma ile siteyi 2K ya cıkarttı. Ve tamamen organik hit. Tema entegrasyonu kuaza arkadasımıza aittir. Reklam yonetimi panelden yapılmakta ve full css dir.

Ben Wordpress ten anlamadıgım için eklentileri yonetemiyorum. Mesela Sitemap , girip aklıma estikçe elle güncelliyorum. All in Seo Pack ise Allaha emanet.

Wordpress ten iyi derecede anlayan kişiler 2 ay ugrasıp backlink alarak bu siteyi uçururlar. Şu anki haliyle bile yemek tarifleri ve yemek tarifi kelimesinde ilk 10 sayfada yer almakta. Ki hic backlink kasılmadı...

E

Erturk

Misafir
Ne desem bilemedim.

Dikkat r10 konu linki: http://www.r10.net/wp-temalari/597262-satilik-yemek-tarifleri-temasi-wordpress-50-tl.html 40 Tl ye bırakıyor şu anda ama burada 200 TL

Bu ne yaman çelişki _?_

İyi satışlar...

Son yazımı dikkatlice okurmusun.?

3 KİŞİYE SATTIM dedim. Isteyene aynı fiyattan sadece temayıda satabilirim.Benim için sorun yok. Bide boyle DIKKAT MIKKAT yazarak ne yapmaya calıstıgını anlayamadım ?

Dolandırıcı gibimi goruyorum oradan ? Açıklık getir bakalım bi.

Allaha sukur kimseden sakladıgımız birşey yok.Alnımız açık. Herkeste iş ahlakımızı iyi bilir.

webbilgisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hala ben aynı yerdeyim temayı aynı fiyata satıyorsunuz tamam da orada niye fiyat hesaplanırken bu tema 200 tl yazıyor.
Kimseye bir şey demeye çalışmıyorum ortada bir yanlışlık olduğu bariz.

Temayı satıyorsunuz 40-50 TL birşey yanlış mıyım _?_

Site satış konunuza yazıyorsunuz aynı tema 200 TL _?_

Açıklayın hadi bana anlayamıyorum ben bu farkı
temayı satarken 40-50 tl
siteyi satarken aynı tema 200 tl

Ben şimdi buradan bakınca sizi beni kazıklamaya çalışıyor gibi görüyorum
40-50tlye sattığın temayı bana burada 200 tl diyorsun bunun adı nedir ?

Tek tek yazdığım her cümleye cevap verecekseniz konuşalım yoksa söylediklerimi bastırmaya çalışarak konuşacaksanız gerek yok konuşmaya...

İyi Satışlar...

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ertürk, temayı senin sitenle birlikte satarsan 200 TL fiyat biçiyor başka sitelere temayı satarken 40 TL fiyat biçiyorsun. Bunu açıklarsan arkadaşlarımızda anlayıp ona göre yorum yaparlar.

E

Erturk

Misafir
Tema bana ait degil mi arkadaslar ? Sattıgımda da alacak kişinin olacak dimi?

Siteyi komple verdiğimde kendiside satabilir. İsterse 1000 lirada fiyat ceker.Buna kimse karısabilir mi? Karışamaz.

O konuyu actıgımda (aradan en az 1 ay gecmıstır) siteyi satmak gibi bir niyetim yoktu. Temayıda begenen arkadaslar vardı. Coklu satıs oldugu ıcın 40 TL ye satısa sundum. Tek kişi istese yine 200 TL fiyat biçerdim. En nihayetinde imzamdaki konuyu okursanız tek sayfa tasarım + css 200 TL ye yapıyorum. Ki buna entegrasyon ücretini de dahil etmedim.

Yine soyluyorum;

Sadece temayı almak isteyen varsa 40 TL ye veririm. Ama coklu satışa da devam ederim. Ha bu belirttiğim fiyat yada pazarlık yaparak anlaşılacak fiyattan siteyi alacak cıkarsa herseyiyle teslim ederim. Gerekirse PNG ve HTML halini , maskotunda buyuk halini veririm. Istediğini yapar alacak arkadas... Banada "Allah bereket versin. Hayrını gör" demek düşer.

Anlaşılmayan birşey varmı arkadaslar?

Dolandırıcıymışım gibi imalı kelimeler kullanmanız pek hoş degil! Allaha sukur herkes biliyor nasıl bir yapıya sahip oldugumuzu.

T

trgy

Misafir
Erturk dolandırıcısın diyen yok sadece bir açıklama istendi senden haklı olarak. :) Teşekkür ederim açıklaman için.

E

Erturk

Misafir
Erturk dolandırıcısın diyen yok sadece bir açıklama istendi senden haklı olarak. :) Teşekkür ederim açıklaman için.

Yo zoruma giden ve bu sekilde düşünmemi saglayan "DİKKAT" kelimesiydi... Sende olsan seninde aklına oyle gelir...

Yanlıs anlasılmalara sebebiyet verdiysem kendi adıma özür dilerim.

Eger merak ettiğiniz sorular varsa seve seve yanıtlayabilirim.

webbilgisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DİKKAT edilmesi gerektiği için dikkat et DİKKAT yazmadım
Dikkat yazdım...

İyi satışlar...

E

Erturk

Misafir
Arkadaşlar Net'i bırakıyorum. İmzamda da okudugunuz üzere artık Türk Telekom çalışanıyım.Daha doğrusu hosting , sunucu , vps işlerini. Bu nedenle sunucularımı ve musterilerimi devretmeden önce, öncelikle şahsi sitelerimi elden cıkartıyorum.

Bu konudaki bahsi gecen sitenin ( www.lezzetle.com ) fiyatı 300 TL ye düşürülmüştür. Site herşeyiyle devredilecektir. İlgilenen arkadaşlar 0 531 249 09 05 numaralı telefondan yada buradan ulaşabilirler.

Saygılarımla.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.