Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

3. resimde ne cikacak?

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
evet ışıklı bir yazı cıkcak gibi bişi ..ç

BerkeSandal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
symbiantech' Alıntı:
google noel agacı gibi yanacak galiba yılbaşına hazırlık :D

Büyük bir ihtimalle.
Çünkü; fiş google dan çıkıyor fare fişi alıp prize takıyor. ve muhtemelen senin dediğin gibi olacak :)

A

..::aTi::..

Misafir
l harhi noel ağacımı denir artık (zaten yeşil) ona dönecek :)

S

Skeleton

Misafir
Dikkat ettiyseniz mavi küçük g harfinin arkasında dünya haritası gibi bir şey var ve mavilik te okyanusun maviliği gibi geliyor bana. Hani "Google, dünyaya açılan pencereniz gibi" falan , ne biliyim işte... öyle bir şeyler andırdı bana. O sıçanlar nolcak onu merak ediom :)

Ek:
Arkadaşla MSN'de bu konu hakkında konuşurken geçen bi muhabbeti aktarmak istedim :)
untitled19wv.gif

TRinsanRehberi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
Pco' Alıntı:
3. de belli oldu :) şimdi 4. üde ne çıkacak
İlk resme dikkat ettiyseniz fare çekingen bir şekilde dışarıyı şöyle bir süzüyor. ve yılbaşına neredeyse 10 gün varsa. fareler genel olarak evlerde hırsız olarak yaşar iseler. sonuç şu ki bu evden elektrik çalmak o kadar kolay değil ama bu çalmayı google için yapmamaları gerekir. çünkü itibar meselesi. bu noktada farelerin en iyi yaptığı kaçmaktır derim ben.
yani farenin ilk resimde çekindiği şey yada şeylerin bu işin üstüne çıkıp gelme zamanları.

ikinci ihtimal
büyük iri yarı bir hayvan gelecek google yazısını fişin olduğu yöne doğru yaklaştırmaya çalışacak.

üçüncü ihtimal
farenin beceremediği elektrik getirme işlemini başka bir faktör çıkıp getirecek

dördüncü ihtimal
Doğal enerji olayı devreye girecek

beşinci altıncı diye gider bu iş ama birgün sonra bakalım ne olacak.

S

symbiantech

Misafir
google kafa buluyor galiba :) anket gibi birsey yapsa iyi oy toplardı herhalde hemde fikir olurdu :)

Bence 4. resimde kızaran fareler görücez fislerde topraklama yok,farelerin ayagında kavuccuk ayakabıda yok :) yada yılbasına kadar fareler hindi olucak :)

trextra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
166
winter_holiday05_3.gif

Geleceğe dönüşteki doktor u hatırladım bu sahnede..

Google patlicak :)

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
4. resim

Kimse 3. resimi bilemedi.
4. resim de ne cikacak?

trextra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
166
iyinetadmin' Alıntı:
Kimse 3. resimi bilemedi.
4. resim de ne cikacak?
Civciv çıkacak, Kuş çıkacak :)

Ne bilelim valla belirli bir düzeyde gitmiyoki. Yani belli bir dizeyi takip ediyor ve 5-6-7 diye devam ederse yine başka bi kare çıkabilir. Christmass bunlarda 25inde galiba ama yılbaşına kadar mı uzatacaklar yoksa o belirsiz. Elektrik geldiğine göre ışıklı bişeyler çıkacağı kesin. Ya da en kötü ihtimal Google a motor bağlayıp çalıştırabilirler. Ya da o kapının içini mi gösterirler şeffaf bi şekilde o da bir ihtimal..

Diğer yandanda uçuk bir tahmin. Kedi ve Fare düşmandır bunlar ortak çalışıyor. Ne alakası varsa bu yaratıkların.. İlginç bir resim gerçekten.

Edit: O arkadaki dünya haritası büyük ihtimal. Belki dünyayı aydınlattıklarını ve tüm dünyaya hizmet verdikleriyle ilgili birşey olabilir (google.com.tr, google.com.tw, google.co.uk)

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
fiş takılınca logo yanmaya başlayacak..

UguG

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
farenin çektiği fiş kedinin prize takılcak ve bir ağaç çıkçak bence :)