İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 Şehit Daha !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GizliKral

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mart 2006
Mesajlar
243
Reaction score
0
Konum
İzmir
Meraba arkadaşlar benim usta birliğim bolu komando mayıs 12 de boludaydım haziran 1 de ise şırnak ikizcede taburdayım gerçekten zor şartlarda askerlik yapıyoruz çadırlarda yatıyoruz ben en çok şikayet ettiğimiz olay ise sıcaklar fakat söylendiği gibi çağ dışı silahlarımız yok gayet gelişmiş ve her türden silahımız var ve kurşun hesabıda sorulmuyor gerçekten en ii şekilde görevimizi yapmaya çalışıyoruz ortalık kötü olabilir ama bizler iiyiz bilmiyorum yazmak istedim sadece her türlü olanağımız var her türlüde destek olunuyor bizler mutluyuz grurluyuz sizlerde grur duyabilirsiniz kendinize ii bakın... 1 ay yokum :) operasyondayız...
 

TaMAvRa

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
123
Reaction score
0
Konum
LocalHost
Vay beaa Askerlik günlerim aklıma geldi... Gerçekten onurlu bi yerde askerlik yapıyorsun... Bende şırnakta idim.... Mekanize komando oldugumuzdan dolayı devamlı operasyon timlerini gittikleri yerlere kadar güvenlik sağlıyorduk... Benim bildigim ikizce ve çakırsöğüt komandolarıdır... Çok sağlam eğitimleri vardır.. Ve gittikleri operasyonlardan bi kaç leş kargası almadan gelmezler... Allah yolunuzu açık etsin... Hayırlı tezkereler..
 

Merlin

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2006
Mesajlar
2,162
Reaction score
1
Konum
Tuna Nehri
asker yakınlarınız varsa detaylı anlatırlar size.

Ben ailemde üst rütbeli subaylar var. Her türlü bilgiyi zaten onlardan yeterince elde ediyorum. Büyükanit ise son yillarda gelmis en büyük en onurlu vatanini düsünen pasalardan biridir.
Eger hükümet (Erdogan) abd den korkup gerekli izni verseydi, suanda Kuzey Irak ta bayraklarimiz dalgalaniyor olurdu.
Bunun olabilmesi icin erdogan in askerin önünden cekilmesi lazim. Zamaninda erdogan Kibris icin ver kurtul politikasi uygulamisti. Simdi ise Türk oldugunu unutup sineye cekiyor.
Bizler 5000 sehit versek bile yikilmayiz. Ama önemli olan bu sehitlerimizin harcanmasi. abd usaklarina gereken cevap 22 Temmuz da verilecektir. Bizim millet kendisine yapilan kötülügü asla unutmaz ve cezasiz birakmaz.
 

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Katılım
2 Eylül 2002
Mesajlar
5,028
Reaction score
63
Konum
Sakarya
Yorumlar politik/siyasi icerik kazandigi icin konu kapatilmistir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst