merhaba adsense hesabı almak ısteyenler eklesın [email protected] sadece 3 tl
eskiden 5 tl ye satıyordu bi indirim yapmış
Arkadaş sağlam bir arkadaştır..Güzel hizmetinden dolayı teşekkürler..
Adsense kayıt olurken verdiğin isim ile parayı hesabına aldığın hesap isminin aynı olması gerekmiyor mu?
selam arkadaşlar birilerinin o haksız kazançlarına çomak olcak ama anlaşılan bazı arkadaşlar pek araştırmacı ruha sahip diil yada parası çok ve gene anlaşılan o ki bazı arkadaşlarında akbabagillerden....
size arkadaşın yaptığı yöntemi ben buraya yazayım herkesin parası cebinde kalsın iyisimi...
BİR KAÇ SAATTE ADSENSE GARANTİLİ YÖNTEM...............
Arkadaşlar bu siteye çook uzun zamandır üyeyim ama bu ilk mesajım, bundan sonra daha aktif olarak burada bulunacağımı belirtmek isterim.
Bugün ilk defa google Adsense'e üye olmaya çalıştım, ve anlatıldığı kadar zor olmadığını en azından doğru yollarla bu işin baya kolay olduğunu gördüm.
Kısaca anlatayımda bu işlem için para vermek zorunda kalan hiç bir arkadaşımız kalmasın.
ilk önce*Buradan*mail hesabı açmalısınız.
Zvolte si uživatelské jméno - Kullanıcı adınız
Heslo - Parola
Heslo znovu - Parola tekrar
Kontaktní e-mail - Kontakt mailiniz yani kayıtlı olan bir mail adresiniz ornek*[email protected]
Rok narození - Doğum yılınız
Kontrolní otázka - Guvenlik sorunuz ( rodne prijmeni matky ) bunu secin annenizin kızlık soyadı
Odpověď - Güvenlik soruusunun yanıtı
Ověřovací kód - Güvenlik kodu
Souhlasím s podmínkami použití služeb Seznam.cz - bunu işaretleyin
Zalozit ucet deyin ve mailiniz tamam sonrada Jdi na Mail e tıklayın
Daha sonra*http://www.google.com.tr/cse/*bu linkten özel arama motoru oluştura tıkla diyip arama motorunuzu oluşturun, çok basit bir işlemdir.
Sonra sol taraftaki menüden, google adsense'e kayıt yaptırmak istiyorum linkini tıklayın, yeni hesap oluştur kısmına yeni aldığınız mail adresini yazarak adsense üye oluyorsunuz.
www.seznam.cz*link'inden mailinize girdğinizde onay confirm mailinin hemen geldiğini göreceksiniz,*
en geç 24 saat içersinde googla adsense üyeliğiniz aktifleşmiş olacaktır.
Benim 8 saat içersinde aktifleşti.
Birde Adsense başvurusu esnasında size sorulan BIZI NEREDEN Duydunuz Kısmında Seminer ve Fuarlar seçeneğini seçiniz lütfen ...
Aslında burada yeni makalaler eklemem kararı almıştım bazı arkadaşlar yüzünden ama sonuç olarak ben iyilik yapmaya çalışıyorum eğer bunu hor görenler var ise o onların kendi derdidir. Ben hiçbir ücret talep etmeden genelde tüm bilgileri paylaşan biriyim ve buna devam edeceğim güle güle kullanmanızı dileri özelden yazacağınız sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım bazen geç dönüş yaparsam şimdiden kusuruma bakmayın.
KAYNAK : Furkane